Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ισπανία – Νέα γκέλα για τη Βαλένθια (vid)

valgetΜακριά από τις νίκες για πέμπτο σερί ματς στην Primera Division έμεινε η Βαλένθια, καθώς ήρθε ισόπαλη 2-2 με τη Χετάφε στο «Μεστάγια» και βρέθηκε εκτός της πρώτης εξάδας.

Το πρώτο μέρος ήταν συναρπαστικό, με αρκετά γκολ αλλά κι εναλλαγές στο σκορ. Μόλις στο 10ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα με τον Σαράμπια να εκτελεί εξαιρετικά το φάουλ για να «γράψει» το 1-0.

Ωστόσο, η απάντηση των «νυχτερίδων» ήταν άμεση, καθώς ο Κανθέλο έβγαλε ωραία σέντρα κι ο Αλκάθερ έφερε το ματς στα ίσα, στο 15ο λεπτό. Παρότι τρία λεπτά μετά οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στην ανατροπή, με το σουτ του Κανθέλο να μην βρίσκει για λίγο τον στόχο, το γκολ ήρθε από την Χετάφε.

Ο Λαφίτα στο 22ο λεπτό έπιασε ένα πολύ ωραίο σουτ κι έδωσε ξανά προβάδισμα στην ομάδα του. Το πρώτο μέρος όμως «έκλεισε» με το σκορ ισόπαλο, καθώς ο Αλκάθερ έγινε αυτή τη φορά… τροφοδότης κι ο Μίνα δεν είχε κανένα πρόβλημα να «γράψει» το 2-2.

Το μεγαλύτερο μέρος του δευτέρου ημιχρόνου ανήκε στη Βαλένθια, η οποία κυνηγούσε την ολική ανατροπή. Ωστόσο, οι Μίνα, Νεγρέδο και Παρέχο δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα και το 2-2 έμεινε μέχρι τέλους, με τις «νυχτερίδες» να μένουν δίχως νίκη για πέμπτο σερί ματς στο πρωτάθλημα (τέσσερις ισοπαλίες, μία ήττα).

δείτε τα γκολ στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected