Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Ο Λαζαρίδης έδωσε το…φιλί της ζωής!

atromitosΟ Νίκος Λαζαρίδης “λύτρωσε” τον Ατρόμητο στο 87ο λεπτό με ένα αμφισβητούμενο γκολ στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο και χάρισε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στους Περιστεριώτες, οι οποίοι ξέφυγαν από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση, πήρε τα ηνία του παιχνιδιού κι είχε δύο καλές στιγμές με τους Στέφανο Ναπολεόνι (10′) και Μάνουελ Μπρίτο (24′), οι οποίες όμως πέρασαν ανεκμετάλλευτες. Όσο περνούσε η ώρα, ο Πανιώνιος ανέβαζε την απόδοσή του και έχασε μία τεράστια ευκαιρία με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ στο 27ο λεπτό. Ο Ιρανός μπήκε μέσα στην μεγάλη περιοχή, ύστερα από τρομερή κάθετη του Τάσου Μπακασέτα, απέφυγε τον Γκορμπούνοφ, πλάσαρε, αλλά ο Σωκράτης Φυτανίδης έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ προτού περάσει τη γραμμή.

Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου οι  Περιστεριώτες κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Ναπολεόνι από τον Χατζηισαΐα. Το ριπλέι διαψεύδει τον διαιτητή, καθώς δεν υπάρχει καμία επαφή ανάμεσα στους δύο ποδοσφαιριστές. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ιταλός επιθετικός, αλλά ο Σωκράτης Διούδης έπεσε στη σωστή γωνία κι απέκρουσε την μπάλα. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι πίεσαν για το γκολ, όμως οι “κυανέρυθροι” έφτασαν πιο κοντά στην επίτευξή του στο 53′. Ο Μπακασέτας κατέβασε την μπάλα, απέφυγε τον Φερνάντο Γοδόι, αλλά το σουτ που επιχείρησε κατέληξε στη ρίζα του δεξιού δοκαριού του Γκορμπούνοφ.

Ο Τραϊανός Δέλλας πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Αντονί Λε Ταλέκ στη θέση του Φερνάντο Ουσέρο προκειμένου να δώσει επιθετική ώθηση στην ομάδα του. Ο Πανιώνιος εκμεταλλεύτηκε τα κενά στην αμυντική γραμμή των Περιστεριωτών και βρέθηκε μία “ανάσα” από το 0-1, όμως το πλασέ του Ολιβιέ Μπουμάλ σε τετ α τετ με τον Γκορμπούνοφ πέρασε ψηλά άουτ. Στα τελευταία λεπτά ο Ατρόμητος πίεσε για το γκολ και είδε την προσπάθειά του αποδίδει καρπούς στο 87ο λεπτό. Ο Βαλεντίνος Βλάχος έδιωξε άτσαλα την μπάλα, η οποία στρώθηκε στον Λαζαρίδη που με σουτ στην κίνηση νίκησε τον Διούδη για το 1-0. Βέβαια, το γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει, καθώς την στιγμή που γίνεται το σουτ ο Λε Ταλέκ είναι εκτεθειμένος και επηρεάζει τη φάση.

Συνθέσεις

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Πίτου, Μπιτόλο, Φυτανίδης (46′ Κοντοές), Γοδόι, Ούμπιδες, Μπρίτο, Μαρσελίνιο (75′ Κούρος), Ναπολεόνι, Ουσέρο (60′ Λε Ταλέκ), Λαζαρίδης.

Πανιώνιος: Διούδης, Β. Βλάχος, Μπακασέτας, Χατζηισαΐας, Σιώπης (89′ Βιγιάλμπα), Ρισβάνης, Μητρόπουλος, Οικονόμου, Μασούρας, Ανσαριφάρντ (84′ Χαλκιαδάκης), Μπουμάλ.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected