Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Απόλλων Καλαμαριάς 1-1

Χωρίς τίτλο

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν Εθνικός και Καλαμαριά στο “Φώτης Κοσμάς” σε έναν αγώνα με αρκετή ένταση και πάθος από τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων, ένα αποτέλεσμα που δεν άφησε ικανοποιημένο κανέναν από τους δύο συλλόγους, καθώς αμφότεροι επιδίωκαν τη νίκη και πολύ περισσότεροι οι Θρακιώτες, οι οποίοι παλεύουν για να παραμείνουν στην Γ εθνική κατηγορία μιας και μέχρι στιγμής βρίσκονται στη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι φιλοξενούμενοι άρχισαν πιο δυνατά το παιχνίδι, με τον Παπαδημητρίου να επιχειρεί το σουτ στο 12′, έπειτα από κόρνερ του Μπουλκουρίδη, στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Στο 23ο λεπτό ο Απόλλωνας άνοιξε το σκορ με μία αμφισβητούμενη φάση, που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από πλευράς Εβριτών, τόσο από τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές αλλά περισσότερα από τους φιλάθλους στην κερκίδα, καθώς ο Παπαδημητρίου με πλασέ μέσα από την περιοχή από την δεξιά πλευρά σκόραρε, όμως μπορεί να υπάρχει και οφσάιντ στη φάση, καθώς όταν δέχεται την μπάλα ο παίκτης της Καλαμαριάς ίσως δεν καλύπτεται από κάποιον παίκτη του Εθνικού. Έπειτα από αυτό το τέρμα δεν είχαμε κάποια αξιόλογη φάση μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 56′ άλλαξαν οι ισορροπίες στο ματς, καθώς ο Γιαξής των Θεσσαλονικέων δέχτηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή, δηλαδή την κόκκινη, παίρνοντας την άγουσα για τα αποδυτήρια. Έτσι οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική τους υπεροχή, καταφέρνοντας  να δημιουργήσουν φάσεις, αρχικά στο 59ο λεπτό του αγώνα όπου ο Κωνσταντίνου απέκρουσε του σουτ του Τορομανίδη, ενώ έπειτα στο 69′ από την σέντρα του Θεοδωράκη ο Τσορμπατζίδης έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα λίγο άουτ. Ότι δεν κατάφεραν οι Θρακιώτες στις δύο προηγούμενες φάσεις, το πέτυχαν στο 73′ όπου μετά από πάσα του Χελιδόνη, ο Πελτέκης, που είχε μπει ως αλλά στο 58ο λεπτό, με εντυπωσιακό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ισοφαρίζοντας για την ομάδα του.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 80′, όταν ο Ζανέττου από πλεονεκτική θέση έστειλε την μπάλα άουτ, όμως στο 82′ οι Εβρίτες απάντησαν, όταν ο Σιμιτσάκης έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Τορομανίδης δεν πρόλαβε να πλασάρει και έτσι η μπάλα έφυγε εκτός τελικής γραμμής. Στο φινάλε ο Εθνικός έχασε δύο σπουδαίες ευκαιρίες, το σουτ του Θεοδωράκη στο 93ο λεπτό κατέληξε άουτ, ενώ ο Σιμιτσάκης επίσης αστόχησε για την ομάδα του στο 94′. Έτσι Εθνικός και Καλαμαριά μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις και στρέφουν πλέον την προσοχή τους στην έναρξη του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος, που θα πραγματοποιηθεί με το νέο έτος.

Συνθέσεις

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ  (Βουρδόγλου): Συριτούδης, Αμπραχαμιάν (58′ Πελτέκης), Τσαμουρλίδης, Παρασκευάς, Μπαρμπαγιάννης, Χελιδόνης, Θεοδωράκης, Τσορμπατζίδης, Σιμιτσάκης, Τορομανίδης, Γωνιάδης

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ (Πολαϊτίδης): Κωνσταντίνου, Μπουλκουρίδης, Τσαούσης, Μάντσιος, Μωυσίδης, Γιαξής, Παπαδημητρίου (75’΄Αθανασιάδης), Κουκουλέκης, Μήτσικας (85′ Μπονέρης), Προβατίδης (58′ Σαμαρόπουλος), Ζανέττου

*thrakisports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected