Football League - Μεταγραφές

Football League – Ανακοίνωσε Πιπίνη, αποχώρησε ο Μίλιεβιτς!

pipinhwΜε τον πλέον ιδανικό τρόπο ξεκινά τη χειμερινή ενίσχυση του ο Απόλλων Σμύρνης, αποκτώντας έναν ποδοσφαιριστή με πολλές παραστάσεις από τη Super League.

Ο 31χρονος αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του στον Ακράτητο, στον οποίο αγωνίστηκε το διάστημα 2003-06. Ακολούθησε η Βέροια (2006-07), ο Πανσεραϊκός (2007-09) και ο Θρασύβουλος (2009-10), πριν τον αποκτήσει ο Αστέρας Τρίπολης, τον Ιούνιο του 2010. Στον αρκαδικό σύλλογο παρέμεινε μέχρι τον Δεκέμβριο του 2013 για να ακολουθήσει ένα σύντομο πέρασμα, εξάμηνης διάρκειας, στο κυπριακό πρωτάθλημα για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ. Το καλοκαίρι του 2014 συμφώνησε με την Καλλονή, από την οποία τον απέκτησε ο Απόλλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Χρήστου Πιπίνη. Γεννημένος στη 1/11/2014, αγωνίζεται ως αριστερός μπακ και έχει παίξει σε Ακράτητο, Πανσερραϊκό, Θρασύβουλο, Αστέρα Τρίπολης, ΑΠΟΕΛ και Καλλονή».

milie1-220715Στην έκδοση ανακοίνωσης με την οποία ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον Κρίστιαν Μίλιεβιτς, προχώρησε η διοίκηση του Απόλλωνα.

Ο 23χρονος ακραίος χαφ αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τους «κυανόλευκους», ωστόσο λόγω του τραυματισμού τον οποίο και υπέστη στην περόνη, δεν κατέστη δυνατό το να αγωνιστεί και να δείξει τις δυνατότητες που είχε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κρίστιαν Μίλιεβιτς και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P