Κατηγορίες
Αθλήματα

Οι δύο κορυφαίοι αθλητές του 2015

kyriakopoulou_vravefsiΗ Νικόλ Κυριακοπούλου, ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Εθνική ομάδα πόλο ανδρών έλαβαν τα βραβεία των κορυφαίων στην καθιερωμένη γιορτή του ΠΣΑΤ.

Η Νικόλ Κυριακοπούλου ανακηρύχθηκε κορυφαία αθλήτρια της χρονιάς, αφού κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Πεκίνου ενώ έλαβε και το διαμάντι στη διοργάνωση του Diamond League. Η επικοντίστρια ήταν υποψήφια μαζί με την Αμαλία Τσιάβου από την κωπηλασία και την Κέλλυ Αραούζου από την ανοιχτή θάλασσα.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας, πήρε τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή. Ο γυμναστής κατέκτησε ακόμη μια κορυφή μετά από αυτή σε Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αλλά και τους Ευρωπαϊκούς αγώνες του Μπακού. Ο Έλληνας αθλητής ήταν υποψήφιος μαζί με το Σπύρο Γιαννιώτη και τον Κώστα Φιλιππίδη.

Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών βραβεύθηκε μετά το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στο Καζάν και την πρόκριση στο Ρίο. Το ανττιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ήταν υποψήφιο μαζί με την Εθνική ομάδα μπάσκετ των Εφήβων και την ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected