Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Ο 16χρονος Σπηλιώτης της Θύελλας στην Εθνική Παίδων!

spiliotHs_alexandrosΜεγάλη επιτυχία προσωπική αλλά και συλλογική η κλήση του 16χρονου Αλέξανδρου Σπηλιώτη στην Εθνική παίδων.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Θύελλας Φιλώτα κλήθηκε από τον κ. Βασίλη Γεωργόπουλο να συμμετάσχει στις προπονήσεις της Εθνικής παίδων που είναι προγραμματισμένες για τις 4/1 (16:00) και 5/1 (10:00 & 16:00) στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά.

Θα διεξαχθεί επίσης φιλικός αγώνας με χαρακτήρα προπόνησης με την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΚ στις 6/1 και ώρα 11:00 στο ίδιο γήπεδο.

Ο Αλέξανδρος Σπηλιώτης είναι γεννημένος το 1999 και κατάγεται από τα Γρεβενά. Αγωνίζεται ως ακραίος αμυντικός στην ομάδα της Θύελλας και είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής απ αυτούς που κάλεσε ο ομοσπονδιακός προπονητής που αγωνίζεται σε ομάδα Γ΄Εθνικής.

Μια δικαίωση για τον προπονητή της Θύελλας Φιλώτα Βασίλη Παπαδόπουλο που εμπιστεύεται νεαρούς ποδοσφαιριστές δίνοντας τους ευκαιρίες για να δείξουν τα ποδοσφαιρικά τους προσόντα.

Ο Σπηλιώτης φέτος έχει πάρει 11 παιχνίδια με τη Θύελλα ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών δείχνουν ενδιαφέρον και παρακολουθούν τους αρκετούς νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της Θύελλας.

*matiesstasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected