Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Football League – Στα “πράσινα” ο Μρντάκοβιτς!

 mrdakovicΣε μια σημαντική μεταγραφική κίνηση για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής προχώρησε ο Αγροτικός Αστέρας.

Ο λόγος για τον Μίλαν Μρντάκοβιτς, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του με την Βοϊβοντίνα και βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για να μιλήσει με τους «σταχυοφόρους». Ο 33χρονος επιθετικός αποφάσισε να δεχτεί την κρούση του Γκόραν Στεφάνοβιτς και να αγωνιστεί και πάλι στην Ελλάδα, καθώς το 2013 είχε φορέσει τη φανέλα της Βέροιας, ενώ το 2015 είχε ένα σύντομο πέρασμα από τον Λεβαδειακό.

Σε δηλώσεις του στην σερβική εφημερίδα «Jurnal», εξήγησε τους λόγους που αποχώρησε από την Βοϊβοντίνα και συμφώνησε με τον Αγροτικό Αστέρα. «Πήρα τα χαρτιά μου από την Βοϊβοντίνα και έφυγα φιλικά από την ομάδα. Είχα παραγκωνιστεί από το φθινόπωρο, καθώς πλέον στη Σερβία δίνεται χώρος στα νέα παιδιά, καθώς αυτός είναι ο μόνος τρόπος επιβίωσης. Καταλαβαίνω την κατάσταση και δεν είμαι θυμωμένος. Λυπάμαι μόνο που δεν άφησα ένα πιο βαθύ σημάδι στον σύλλογο», ανέφερε ο Μρντάκοβιτς.

Όσο για την επιλογή του να παίξει και πάλι στην Ελλάδα, υπογράμμισε: «Δεν μπορούσα να αρνηθώ την πρόσκληση του Γκόραν Στεφάνοβιτς. Επέλεξα ένα καλό περιβάλλον, ενώ οι άνθρωποι της ομάδας έχουν μακρόπνοα σχέδια. Πριν παίξω στη Βοϊβιντίνα, έπαιξα στην Ελλάδα και τον Λεβαδειακό, αλλά και στην Κύπρο και ξέρω πως θα είναι πετυχημένη αυτή η επιλογή με τον Στεφάνοβιτς».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected