Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Το ρεπό και ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Πύδνας!

DSCF9444Την περασμένη Πέμπτη το πρωί και παραμονή Χριστουγέννων, έγινε η τελευταία προπόνηση της Πύδνας, πριν ο ο Αποστόλης Στύλος δώσει το τετραήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές του για να γιορτάσουν με τις οικογένειες τους και να ξεκουραστούν με το τέλος του πρώτου γύρου στο φετινό πρωτάθλημα.

Η επιστροφή έχει δρομολογηθεί για την ερχόμενη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου, με τον τεχνικό της Κατερινιώτικης ομάδας να είναι στην ευχάριστη θέση να μετράει μόνο παρουσίες και καμία απουσία πλέον στις καθημερινές του προπονήσεις.

Ο Δημήτρης Παυλίδης έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και θα είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα αλλά το πιθανότερο είναι να μην ρισκάρει ο Αποστόλης Στύλος τη συμμετοχή του αφού οι Ηπειρώτες έχουν δηλώσει έδρα με πλαστικό χλοοτάπητα για την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Μεταξύ άλλων η ομάδα της Πιερίας βρίσκεται αυτή την εποχή σε μεταγραφικό σχεδιασμό και είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει στις κινήσεις ενίσχυσης την πρώτη εβδομάδα της νέας χρονιάς.

Ο Κατερινιώτης προπονητής της Πύδνας, έστειλε μέσω του Pieriasport τις ευχές του:

“Θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο να περάσει ευχάριστα τις γιορτές, να είναι ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος που έρχεται σε λίγες ημέρες και φυσικά πάνω από όλα υγεία γιατί είναι το κυρίαρχο στοιχείο που χρειαζόμαστε όλοι τόσο στο χώρο του αθλητισμού, όσο και ευρύτερα στην κοινωνία”

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected