Κατηγορίες
Α Εθνική Ποδοσφαίρου Γυναικών

Γυναικείο Ποδόσφαιρο – Δημοσίευμα για υποβιβασμό τριών ομάδων από την Α Εθνική!

AUTOGOALGYNAIKES_497_355Τα πάνω-κάτω με απόφαση έκπληξη… Όχι δύο, αλλά τρεις ομάδες θα υποβιβαστούν από την Α’ Εθνική ποδοσφαίρου γυναικών την τρέχουσα σεζόν και αντιστοίχως ισάριθμες θα προβιβαστούν από τη Β’ Κατηγορία!

Αυτό δηλαδή πρακτικά σημαίνει στην Α’ Εθνική θα ανέβουν οι πρωταθλητές των τριών ομίλων απευθείας χωρίς να διεξαχθούν αγώνες μπαράζ.

Αυτή η απόφαση πάρθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του a-sports.gr, στην τελευταία συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ και διαφοροποιεί τα όσα ίσχυαν έως πέρσι (έπεφταν δύο ομάδες και ανέβαιναν ισάριθμες).

Βέβαια, με δεδομένο ότι από την Α’ Εθνική αποσύρθηκε και ήδη λογίζεται ως υποβιβασμένος ο Σεπολιακός, αναμένεται να γίνει πολύ μεγάλη μάχη πλέον για την παραμονή σχεδόν από τις μισές από τις 9 εναπομείναντες ομάδες που συνεχίζουν στο πρωτάθλημα!

Η Ομοσπονδία είχε αφήσει σε εκκρεμότητα το θέμα του υποβιβασμού – προβιβασμού και το προέβλεπε στην αρχική της προκήρυξη επισημαίνοντας ότι θα υπάρξει και συμπληρωματική στο άρθρο 13 αναφέροντας χαρακτηριστικά τα ακόλουθα: «Ο υποβιβασμός των ομάδων στην Β΄ Κατηγορία θα καθορισθεί με Συμπληρωματική Προκήρυξη, μετά την υποβολή Δηλώσεων Συμμετοχής των ομάδων, όλων των Κατηγοριών, για τη περίοδο 2015-2016 και το διαχωρισμό τους σε ομίλους».

περισσότερα στο a-sports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected