Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αγγλία – Ούτε από τη Σίτι έχασε η Λέστερ! (vid)

_87415462_blockgettyΟ Κλαούντιο Ρανιέρι άντεξε στην πίεση της Μάντσεστερ Σίτι και η Λέστερ με το 0-0 κόντρα στους «πολίτες» κρατάει την πρωτιά παρέα με την Άρσεναλ.

Η Λέστερ του Κλαούντιο Ρανιέρι είναι πoλύ σκληρή για να… αφήσει την πρωτιά στην Άρσεναλ και με την λευκή ισοπαλία κόντρα στην Σίτι παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας παρέα με τους «κανονιέρηδες» στους 39 βαθμούς.

Έχοντας την δύσκολη σειρά των αγώνων της η φετινή έκπληξη της Premier League Λέστερ συνεχίζει να παλεύει και μπορεί να μην επικράτησε της Σίτι, όμως με το 0-0 την κράτησε στο -4 από την κορυφή και τα όνειρα για τις «αλεπούδες» συνεχίζονται.

Μπορεί η Σίτι να είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, να έχασε αρκετές ευκαιρίες, όμως και η Λέστερ, η οποία έδειχνε να θέλει περισσότερο να κρατήσει πίσω το μηδέν, έφτασε κοντά στο γκολ όπως με την ευκαιρία του Mαχρέζ στο 25΄ αλλά και του Βάρντι λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να βρουν λύση στο γκολ. Μάλιστα στο 63΄ σε μία ανατροπή του Αγκουέρο η Σίτι ζήτησε πέναλτι, με τον Αργεντινό να αφήνει στη συνέχεια τη θέση του στον Μπονί.

δειτε βίντεο στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected