Κατηγορίες
Basket

Ευρωλίγκα – Ολυμπιακός φουλ για κούπα, 74-62 τη Μπαρτσελόνα!

ssΈχοντας για όπλα του την καλή άμυνα, την κυριαρχία στα ριμπάουντ (41-30), αλλά και τον εξαιρετικό Σπανούλη (11π, 9ασ), ο Ολυμπιακός νίκησε την Μπαρτσελόνα στο κατάμεστο ΣΕΦ με 74-62, ξεκινώντας με το.. δεξί στο TOP-16.

Για την πρεμιέρα του TOP-16 της Euroleague, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις του στον όμιλο, καθώς νίκησε την Μπαρτσελόνα στο κατάμεστο ΣΕΦ με σκορ 74-62, παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ. Αυτή ήταν η τέταρτη σερί επικράτηση του απέναντι στους Καταλανούς και η πρώτη ιστορικά για τους ερυθρόλευκους στο TOP-16 απέναντι στους “μπλαουγκράνα”.

Οι Πειραιώτες πραγματοποίησαν καταπληκτική εμφάνιση και έφτασαν στο θετικό αποτέλεσμα έχοντας για όπλα τους την πιεστική άμυνα, την κυριαρχία στα ριμπάουντ, αλλά και τον εξαιρετικό Βασίλη Σπανούλη (11π, 9ασ) που φώναξε “παρών”. Οι Πρωταθλητές Ελλάδας επέβαλαν τον ρυθμό τους από την δεύτερη περίοδο έως και το τέλος της αναμέτρησης, κάνοντας ό,τι ήθελαν στο παρκέ, με τους Καταλανούς να… εγκλωβίζονται στο παιχνίδι των γηπεδούχων.

περισσότερα στο sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected