Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Αποχωρήσεις από Αστέρα και Ολυμπιακό

αρχείο λήψηςΤην λύση της συνεργασίας με τον Βασίλη Σκούρτη ανακοίνωσε ο Αστέρας Τρίπολης, μέσω του λογαριασμού τους στο twitter…

Ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της επιλογής του είναι ο Βασίλης Σκούρτης από το απόγευμα της Τρίτης καθώς λύθηκε η συνεργασία του με την ομάδα του Αστέρα.

δείτε στο arcadiasports.gr το tweet

gianniotas-291015Στο πρωτάθλημα της Κύπρου με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ ως δανεικός για έξι μήνες από τον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Γιαννιώτας, ο οποίος ουδέποτε κέρδισε την εμπιστοσύνη του Μάρκο Σίλβα στο Λιμάνι.

Μετά την Γούτα στην Ξάνθη και τον Μπεν στον Λεβαδειακό, ο τρίτος δανεισμός που αναμένεται να ολοκληρωθεί για παίκτη του Ολυμπιακού, είναι αυτός του Γιάννη Γιαννιώτα.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός ουδέποτε κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μάρκο Σίλβα και να βρει χρόνο συμμετοχής στο Λιμάνι και παρά την αρχική επιθυμία του να μείνει στου Ρέντη και να παλέψει, τελικώς πείστηκε να συνεχίσει αλλού την καριέρα τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, αφού είδε ότι δεν υπάρχει… φως στο τούνελ.

Ο παίκτης αναμένεται μάλιστα αύριο-μεθαύριο να ταξιδέψει στη Μεγαλόνησο προκειμένου να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected