Κατηγορίες
Football League - Γ Εθνική / Τοπικά

Με γκολ του Βασίλη Κωνσταντινίδη η νίκη στο φιλικό για τον Νίκο Κυζερίδη

1355414Ο Άρης με γκολ του Βασίλη Κωνσταντινίδη επικράτησε με 1-0 του Αγροτικού Αστέρα, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο πλαίσιο της οικονομικής ενίσχυσης του Νίκου Κυζερίδη.

Την ευκαιρία να τεστάρει την ετοιμότητα των παικτών του κόντρα σε μία ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας είχε σήμερα ο Νίκος Αναστόπουλος, με τους “κίτρινους” να αντιμετωπίζουν τον Αγροτικό Αστέρα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Βασίλης Κωνσταντινίδης στο 32′, ύστερα από ωραία ασίστ του Ν’ Λουντούλου. Θα πρέπει να σημειωθεί πως οι δύο προπονητές έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε πολλούς παίκτες που δεν είχαν ανάλογες ευκαιρίες στο πρωτάθλημα.

Συνθέσεις

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Τζινάρ, Μαζουλουξής, Τσουμάνης, Μελισσάς (84’ Μπαξεβάνος), Ιντζίδης, Καζναφέρης, Ν’ Λουντούλου (78’ Ανδρεάκος), Βουτσιάς (71’ Καπνίδης), Κυβελίδης (46’ Κόκε), Κωνσταντινίδης (81’ Μπουλγουρίδης), Ντόγος

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γκόραν Στεφάνοβιτς): Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης, Καραντασιάδης (67’ Εππάς), Καπίας (81’ Βαφέας), Αμαραντίδης, Γιάντσης (81’ Σιαμπάνης), Μακρυδημήτρης, Νταβίντοφ (55’ Μπάρμπας), Ντόσης (58’ Καραμπάς), Μρντάκοβιτς (58’ Τομπούζης), Καθάριος (46’ Θεοδωρίδης)

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected