Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Κάτι παραπάνω από το…δεξί το 2016 για τον Αστέρα!

asteras-giannouΜε τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το 2016 ο Αστέρας Τρίπολης που διέλυσε με 4-0 τον Πανθρακικό στο “Θ. Κολοκοτρώνης” και “έσπασε” ένα σερί τεσσάρων ηττών. Υπέροχα γκολ από Γιάννου και Φούντα για τους Αρκάδες.

Ο Στάικος Βεργέτης δεν άλλαξε το αγαπημένο του 4-2-3-1 στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ με το ίδιο σύστημα παρέταξε τον Πανθρακικό ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Οι Αρκάδες, προερχόμενοι από τέσσερις σερί ήττες, ήθελαν να μπουν με το δεξί στο νέο έτος και το έδειξαν από το πρώτο κιόλας λεπτό.

Πήραν τον έλεγχο του αγώνα και άρχισαν να απειλούν την εστία του Αθανασιάδη από νωρίς. Στο 13′ ο Λανθαρότε εκτέλεσε εντυπωσιακά ένα φάουλ εκτός περιοχής, στέλνοντας τη μπάλα δίπλα από τα δοκάρια των φιλοξενούμενων. Στο 29′ ο Σερφά έδιωξε πάνω στη γραμμή το γύρισμα του Λούι, ενώ ένα λεπτό αργότερα, ο Αθανασιάδης, μπλόκαρε το σουτ του Γιάννου. Τελικά το 1-0 ήρθε τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, με τον Γιάννου αυτή τη φορά να “κρεμάει” τον αντίπαλο γκολκίπερ.

Με το ίδιο πάθος μπήκαν οι παίκτες του Βεργέτη και στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφεραν να γράψουν το 2-0 στο 64′ με κοντινή προβολή του Ιγκλέσιας. Πριν προλάβουν να καταλάβουν τι είχε συμβεί, οι Ακρίτες δέχθηκαν και τρίτο τέρμα, με τον Γιάννου να κάνει ό,τι θέλει την άμυνά τους και να πλασάρει ιδανικά τον Αθανασιάδη. Ο Αστέρας όμως δεν σταμάτησε εκεί και στο 77′ ο Φούντας με ένα εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής, διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Ο Πανθρακικός είχε την ευκαιρία να πετύχει έστω το γκολ της τιμής, όμως ο Μπαντής νίκησε τον Ίγκορ σε τετ-α-τετ στο 85′.

Συνθέσεις

Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής, Λούι, Γκόιαν, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Χαμντανί, Ιγκλέσιας, Λανθαρότε (78′ Τσοκάνης), Φούντας, Φερνάντες (69′ Δημούτσος), Γιάννου (79′ Παπαδόπουλος).

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Ποτουρίδης, Παπαγεωργίου, Μεχία, Χαβίτο (46′ Βάλτερ), Μάρτινς, Μελίσσης, Σερφά, Ντιγκινί, Λαδάκης, Χασομέρης (57′ Ίγκορ)

περισσότερα στοιχεία στο contra.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected