Αθλήματα - Εθνικές Ομάδες

Εθνική Χάντμπολ Ανδρών – Μεταβαίνει στην Κωνσταντινούπολη για φιλικά

elladara_simaiaΣτην Κωνσταντινούπολη για φιλικά ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Οι 18 αθλητές της αποστολής. Στις 16:30 το πρώτο φιλικό!

Αύριο στις 07:35 αναχωρεί από την Αθήνα με προορισμό την Κωνσταντινούπολη η Εθνική Ανδρών προκειμένου να πραγματοποιήσει το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2017.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα κάνει προπονήσεις και θα παίξει δύο δυνατά φιλικά κόντρα στην Τουρκία αύριο στις 16:30 (νέα ώρα αντί τις 18:00) και μεθαύριο στις 15:00.

Στις 6 Ιανουαρίου θα μεταβεί στο Κίεβο για να αντιμετωπίσει την Ουκρανία (7/1) και ακολούθως θα την υποδεχθεί στο «Σπίτι του Χάντμπολ» την Κυριακή 10/1, όπως και την Λετονία την Τετάρτη 13/1, ενώ θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της εκτός έδρας κόντρα στην Κύπρο την Κυριακή 17/1.

Αυτά τα παιχνίδια θα κρίνουν και την τελική έκβαση του 3ου ομίλου από τον οποίο η πρώτη ομάδα θα προκριθεί στα πλέι οφ.

H Εθνική στα δύο πρώτα παιχνίδια που έδωσε τον Νοέμβριο είχε μία ήττα απέναντι στη Λετονία και μία νίκη κόντρα στην Κύπρο,

Στην αποστολή μετέχουν, ως αρχηγός, ο τεχνικός σύμβουλος των Εθνικών Ομάδων Παναγιώτης Τραϊκόγλου, οι Προπονητές Γιώργος Κρανάκης, Παναγιώτης Μεσσήνης, ο φυσιοθεραπευτής Παύλος Καλαβάζης και οι παρακάτω 18 αθλητές: Μπάρμπας Γεώργιος , Κατσίκης Δημήτρης (ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ), Λοϊζος Νίκος, Μυλωνάς Χριστόδουλος, Πασσίας Νίκος, Παπαδόπουλος Αδάμ, Σεϊρεκίδης Λευτέρης (Διομήδης Αργους), Κωστακίδης Παντελής (Ποσειδών Λουτρακίου), Μπάγιος Γαρύφαλος, Αραπακόπουλος Ανδρέας (ΑΣΕ Δούκα), Μαστορογίαννης Γιώργος (Φίλιππος Βέροιας), Μπουκοβίνας Πέτρος, Παλάσκας Απόστολος, Τσίλης Άγγελος (ΠΑΟΚ), Παπαδιονυσίου Τάσος (Πανελλήνιος), Παπαδόπουλος Βύρων (Εμπορ Ροστοκ- Γερμανία), Μάλλιος Χάρης (Στραλζούντερ- Γερμανία), Μπασμαλής Γιάννης (Λιμόζ- Γαλλία).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected