Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ας θυμηθούμε λίγες από τις μεγάλες στιγμές του νέου προπονητή της Ρεάλ! (vids)

Χωρίς τίτλοΔέκα περίπου χρόνια πέρασαν από την αλησμόνητη κεφαλιά του στον Μάρκο Ματεράτσι κατά τη διάρκεια του Τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Τότε δηλαδή που ο Ζινεντίν Ζιντάν «έπαιξε» ίσως για τελευταία φορά τόσο δυνατά στο ποδοσφαιρικό (και όχι  μόνο) προσκήνιο. Όλα αυτά ωστόσο άλλαξαν το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου του 2016, όταν δηλαδή ανέλαβε τη θέση του προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ζιζού επέστρεψε. Και αυτή τη φορά ήρθε για να μείνει!

Πολλοί ενδεχομένως ακόμα να μην έχουν πιστέψει ότι έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Παρότι τα χρόνια πέρασαν ο Ζιντάν ποτέ δεν έχασε τη «λάμψη» του. Μπορούμε άνετα να μιλάμε για το «ξύπνημα ενός κοιμώμενου γίγαντα», ο οποίος δέκα χρόνια τώρα περίμενε καρτερικά να επανέλθει στο προσκήνιο. Και τι καλύτερο από το να αρχίσει από την αγαπημένη του Ρεάλ Μαδρίτης την οποία καλείται να φέρει στο σωστό δρόμο αλλά και να επαναφέρει το καλό κλίμα στα αποδυτήρια.

Μπορεί εμπειρία προπονητική να μην έχει μπόλικη καθώς μέχρι στιγμής έχει διατελέσει βοηθός του Κάρλο Αντσελότι τη σεζόν 2013-14 στη «Βασίλισσα» και έκτοτε προπονητής στη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ (Καστίγια) αλλά όπως και να το δει κανείς, είναι ο Ζιντάν! Και κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν ήταν ο κατάλληλος για τη συγκεκριμένη θέση. Μιλάμε άλλωστε για τον κορυφαίο παίκτη της περασμένης πεντηκονταετίας και έναν εκ των κορυφαίων όλων των εποχών.  Εν ολίγοις ένας άνθρωπος που όλοι στα αποδυτήρια της Ρεάλ θα σέβονται και θα είναι υπό του! Ακόμα και οι «βεντέτες» Κριστιάνο Ρονάλντο-Γκάρεθ Μπέιλ-Καρίμ Μπενζεμά θα σκύβουν το κεφάλι όταν θα τους παρατηρεί!

Οι φίλαθλοι θα τον στηρίξουν όπως άλλωστε και οι ποδοσφαιριστές του οι οποίοι αναμένεται να λυθούν (ιδιαίτερα οι Χάμες και Ίσκο). Δεν ξέρουμε αν έχει το μαγικό ραβδάκι για να αλλάξει δραματικά τα πράγματα. Ωστόσο το μόνο σίγουρο είναι ότι το άσχημο κλίμα των αποδυτηρίων επί Μπενίτεθ θα αλλάξει προς το καλύτερο. Και αργά ή γρήγορα τα αποτελέσματα θα φανούν.

Το μόνο που μένει πλέον από τον ίδιο να ξεδιπλώσει τις αρετές του σε ένα τομέα που θα χρειαστεί να δώσει εξετάσεις, αλλά δεν αγχωνόμαστε ιδιαίτερα για αυτό. Θα μας «μαγέψει», όπως άλλωστε συνήθιζε να κάνει σε ολόκληρη την καριέρα του. Καλή τύχη Ζιζού.

Δείτε παρακάτω highlights από τη σπουδαία καριέρα του ποδοσφαιριστή Ζιντάν

https://www.youtube.com/watch?v=kOb07Et485k

https://www.youtube.com/watch?v=kNxu_RGi8ek

https://www.youtube.com/watch?v=HRUkydoqq_w

https://www.youtube.com/watch?v=SDeEGLs8Xtg

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected