Κατηγορίες
Διάφορα

Είχε υπόνοιες για το κέρατο και τους έπιασε επ αυτοφόρω ανεβάζοντας μάλιστα το βίντεο στο διαδίκτυο! (vid)

4df65e041f5756c10da4adf4680c8dfeΨυλλιάστηκε πως κάτι συμβαίνει και αποφάσισε να βιντεοσκοπήσει την γυναίκα του την στιγμή που ερωτοτροπούσε με τον επί χρόνια εραστή της.

Ο απατημένος σύζυγος άνοιξε την κάμερα του κινητού του, μπήκε στο σπίτι ενώ βιντεοσκοπούσε και άναψε τα φώτα. Μπροστά του αντίκρισε την γυναίκα του και τον εραστή της να κάνουν σεξ στον καναπέ.

«Τζανέλ και Τζέισον. Τι κάνεις αδελφέ; Με τη σύζυγό μου; Αυτή είναι η σύζυγός μου. Αυτή είναι η σύζυγός μου. Θέλω διαζύγιο. Θα μου δώσεις διαζύγιο; Θα μου δώσεις σε παρακαλώ διαζύγιο; Δε θέλω να το κάνω άλλο αυτό. Θα σβήσω την κάμερα. Ορίστε το κλειδί. Τέλειωσα. Τέλειωσα μαζί σου. Αγαπώ την κόρη μου και είναι το μόνο που έχει σημασία για εμένα. Τζέισον ξέρω ότι είσαι καλός άνθρωπος. Αυτό δε θα το δει κανείς πέρα από το δικαστή, μην ανησυχείτε. Συγγνώμη που σας ενόχλησα. Να έχετε μία καλή ημέρα», ακούγεται να λέει ο σύζυγος, αφού πέταξε το κλειδί του διαμερίσματος στον πάγκο της κουζίνας.

Το βίντεο αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα World Star Hip Hop και στο μήνυμα που το συνοδεύει ο άνδρας γράφει: «Η σύντομα πρώην σύζυγός μου (Τζανέλ) με απατά με τον εραστή της εδώ και πολλά χρόνια (Τζέισον). Ελπίζω το βίντεο να είναι αποδεικτικό για την υπόθεση στο δικαστήριο. Ο Θεός να με συγχωρήσει αν κάτι κακό συμβεί σε εμένα ή αν πεθάνω πριν λάμψει η αλήθεια. Με έχει κουράσει και με έχει ενοχλήσει το γεγονός ότι σιωπώ, τη στιγμή που η οικογένεια της πιστεύει πως είμαι ηλίθιος και ανίκανος πατέρας».

δείτε το βίντεο στο koolnews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected