Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Σε συζητήσεις με Μπενίσκο ο Πιερικός!

12249699_1640105259588046_3413288736860160120_nΣτην Κατερίνη βρέθηκε σήμερα το απόγευμα ο Μίμης Μπενίσκος και σύμφωνα με πληροφορίες του athlitikopierias.blogspot.gr συζήτησε με την διοίκηση του Πιερικού την περίπτωση μεταγραφής του στους “μελανόλευκους” ώστε να καλυφθεί η θέση του σέντερ φορ.

Η ίδια πηγή αναφέρει πως οι δυο πλευρές βρίσκονται κοντά σε συμφωνία, κάτι που αναμένεται να συμβεί την Τετάρτη 6/1 σε νέο προγραμματισμένο ραντεβού του 35χρονου έμπειρου επιθετικού με την διοίκηση της Κατερινιώτικης ομάδας.

_DSC1620Ο Μίμης Μπενίσκος έχει βοηθήσει τα μέγιστα φέτος με την παρουσία του στη γραμμή κρούσης της ΑΕ Αλεξάνδρειας, έχοντας ήδη πετύχει 8 τέρματα ενώ αν τελικά οριστικοποιηθεί η συμφωνία του με τον Πιερικό, θα είναι η πρώτη φορά στην πολύχρονη καριέρα του που θα αγωνιστεί σε ομάδα της Πιερίας.

Το SportsUp, παρά το προχωρημένο της ώρας, επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΑΕ Αλεξάνδρειας, Γιάννη Ουσταμπασίδη ο οποίος έκανε την παρακάτω δήλωση :

“Ο Μίμης ζήτησε την άδεια μας για να συζητήσει με την ομάδα του Πιερικού, μια ομάδα Γ Εθνικής και μια πρόκληση για τον ίδιο. Ως μονάδα ο Μίμης δεν χρειάζεται συστάσεις, έδωσε πολύτιμη βοήθεια ωστόσο η εποχή δεν ενδύκνειται στο να στερείς τέτοιες ευκαιρίες για κανέναν ποδοσφαιριστή. Από εμάς εφόσον αποχωρήσει, δεν αποχωρεί για άλλους λόγους παρά μόνο για το κίνητρο του ίδιου να αγωνιστεί και πάλι στη Γ Εθνική όπου κακά τα ψέματα το πρεστίζ είναι διαφορετικό. Στηρίζω απόλυτα την όποια απόφαση του”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected