Κατηγορίες
Super League 1

Κύπελλο Ελλάδας – Πλούσιο το δεύτερο “πιάτο” της 1ης αγωνιστικής

klaooys_Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, με την ΑΕΚ να δοκιμάζεται στη Λιβαδειά και τον ΠΑΟΚ στην έδρα της Καλλονής.

Με τις μνήμες από το πρόσφατο… κάζο στο ΟΑΚΑ να είναι ακόμα νωπές, η Ένωση ταξιδεύει στη Λιβαδειά για να αντιμετωπίσει ξανά τους Βοιωτούς μέσα σε λίγες μόνο ημέρες, θέλοντας να βάλει από σήμερα τις βάσεις της πρόκρισης στους “8” του Κυπέλλου.

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν επιφύλασσε ιδιαίτερες εκπλήξεις στην αποστολή, με εξαίρεση την απουσία του Τζανετόπουλου, έχοντας πάρει όλα τα… βαριά «χαρτιά» μαζί του, όπως επίσης και τον Ντιέγκο Μπουονανότε, που είχε λείψει από το ματς με τον Πλατανιά.

Στη Μυτιλήνη ο ΠΑΟΚ μετά το… ρεπό που πήρε την Κυριακή, καθώς ο αγώνας με την Ξάνθη αναβλήθηκε για τις 20/1 ελέω χιονιά, θα φιλοξενηθεί από την Καλλονή. Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να… ξεμπλέκουν από το πρώτο κιόλας παιχνίδι με την υπόθεση πρόκριση, ώστε να δώσουν τυπικό χαρακτήρα στον επαναληπτικό της Τούμπας. Γι’ αυτό τον λόγο ο Ιγκόρ Τούντορ αναμένεται να ρίξει όλα τα «όπλα» του στη μάχη, με τους Μπερμπάτοφ, Αθανασιάδη και Μακ να βρίσκονται εκτός απροόπτου στο βασικό σχήμα.

Στα άλλα δύο παιχνίδια της ημέρας, Πλατανιάς κι Ατρόμητος κοντράρονται στα Χανιά στο πρώτο από τα τρία διαδοχικά παιχνίδια που θα δώσουν οι δύο ομάδες, καθώς την Κυριακή θα αναμετρηθούν και για το πρωτάθλημα στο Περιστέρι, πριν ακολουθήσει ο επαναληπτικός! Στην Κρήτη ταξιδεύει και ο Πανιώνιος, αλλά μερικά χιλιόμετρα πιο ανατολικά για να αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα του Κυπέλλου:

15:00 Πλατανιάς-Ατρόμητος OTE Sport 1
17:15 Λεβαδειακός-ΑΕΚ OTE Sport 1
17:15 Εργοτέλης-Πανιώνος OTE Sport 3
19:30 Καλλονή-ΠΑΟΚ OTE Sport 1

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected