Κατηγορίες
Αθλήματα

Τρομερή εμφάνιση και νίκη του Κύργιου κόντρα στον Μάρεϊ! (vid

Nick Kyrgios of Australia reacts during his match against Roger Federer of Switzerland at the Madrid Open tennis tournament in Madrid, Spain, May 6, 2015. REUTERS/Susana Vera      TPX IMAGES OF THE DAY

O Νικ Κύργιος είχε μια φανταστική μέρα στο Hopman Cup και μεταξύ άλλων πέτυχε μια σπουδαία νίκη στα δύο σετ απέναντι στο Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, Άντι Μάρεϊ.

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας, Νικ Κύργιος, τα πήγε εξαιρετικά σήμερα (6/1) στην Perth Arena για το τουρνουά “Hopman Cup”. Αρχικά πέτυχε μια σπουδαία νίκη στα δύο σετ απέναντι στο Νο2 του κόσμου, Άντι Μάρεϊ, ενώ αργότερα βοήθησε τη Ντάρια Γκαβρίλοβα να επικρατήσουν στο μεικτό για λογαριασμό της χώρας τους απέναντι στη Μεγάλη Βρετανία.

Ο 20χρονος νίκησε τον Μάρεϊ με 6-4, 7-6 (5) και αυτή ήταν η πρώτη του επικράτηση απέναντι στον Σκωτσέζο, για να έρθει η ισοφάριση σε 1-1 από την Χέδερ Γουάτσον κόντρα στην Γκαβρίλοβα.

Εν συνεχεία, Κύργιος και Γκαβρίλοβα νίκησαν στο μεικτό με 6-2, 6-7 (0), 11-9 και με τη νίκη στον αγώνα της Παρασκευής (8/1) με τη Γαλλία, θα εξασφαλίσουν την πρόκριση στον τελικό του Σαββάτου (9/1). Ακόμα και με ήττα, οι Αυστραλοί έχουν καλές πιθανότητες για την πρώτη θέση του ομίλου.

δείτε το βίντεο στο sport24.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected