Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική – Η 14η αγωνιστική στους δύο ομίλους

pre-game-a21111

Τα…κεφάλια μέσα πλέον για τις ομάδες που συμμετέχουν φέτος στην Α2 Ερασιτεχνική, καθώς αύριο (10/1) κάνει σέντρα η 14η αγωνιστική στους δύο ομίλους, πρώτη για τον 2ο γύρο της κατηγορίας.

Περιττό να αναφέρουμε πως το ενδιαφέρον παραμένει έντονο όσον αφορά το ποιες θα είναι οι τέσσερις ομάδες (δύο από κάθε όμιλο) που θα ανέβουν στην Α1 αλλά και το ποιες θα είναι αυτές που θα τερματίσουν στην τελευταία θέση, που οδηγεί στη Β Ερασιτεχνική της νέας περιόδου.

Το αυριανό πρόγραμμα της πρεμιέρας του δεύτερου γύρου περιλαμβάνει πολύ σπουδαίες αναμετρήσεις, με τα βλέμματα να στρέφονται αναμφισβήτητα σε Λιανοβέργι και Άγιο Νικόλαο Νάουσας, όπου διεξάγονται αναμετρήσεις ανάμεσα σε ομάδες που καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις.

1ος όμιλος

Με ντέρμπι ξεκινά το 2016 στον 1ο όμιλο της Α1 Ερασιτεχνικής, που μεταφέρεται πλέον τις πρωινές ώρες. 

Το ρεπορτάζ του ΜΑΣ Βεργίνας είναι μία προσφορά του…

Καστρο

Η πρωτοπόρος Δόξα Λιανοβεργίου, που ολοκλήρωσε τον 1ο γύρο με ήττα στο Νησί από τον Αστέρα Αλεξάνδρειας, θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες με μια νίκη κόντρα στη πιο φορμαρισμένη ομάδα της κατηγορίας, τον ΜΑΣ Βεργίνας. Η αναμέτρηση προσελκύει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην αυριανή 14η αγωνιστική, με τον τρίτο Άρη Παλαιοχωρίου να…καιροφυλακτεί ώστε να επιστρέψει και πάλι στις προνομιούχες θέσεις.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου έχει δύσκολο ωστόσο έργο, καθώς καλείται να υπερκεράσει το εμπόδιο της ΑΕ Σχοινά, που ενισχύθηκε στις μεταγραφές με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, Παναγιώτη Καραμήτσο. Η διαφορά του Άρη από τη δεύτερη θέση είναι στους δύο βαθμούς και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η συνέχεια στον δεύτερο γύρο.

Όσον αφορά τη μάχη της παραμονής, ο ουραγός Αλιάκμων Νησελίου θέλει να εκμεταλλευτεί το ρεπό του 12ου ΠΑΟ Παλατιτσίων, για να το κάνει όμως θα πρέπει να επικρατήσει της μαχητικής Θύελλας Σταυρού, που παλεύει όλα τα παιχνίδια.

Το ρεπορτάζ της Νίκης Αγκαθιάς είναι μια προσφορά…

12167146_828998203884082_714724702_n-copy

Στα υπόλοιπα ματς, η Νίκη Αγκαθιάς δοκιμάζεται στη δύσκολα έδρα του Αστέρα Αλεξάνδρειας, που θα επιδιώξει τη δεύτερη σερί νίκη, ο εξαιρετικός στα τελευταία παιχνίδια ΠΑΟΚ Κουλούρας υποδέχεται τον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου ενώ ο ανεβασμένος Εθνικός Κλειδιού τίθεται αντιμέτωπος με τον Μακεδονικό Πλατάνου, στο γειτονικό ντέρμπι της αγωνιστικής.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο (10.30) :

Αστέρας Αλεξάνδρειας – Νίκη Αγκαθιάς

Δόξα Λιανοβεργίου – ΜΑΣ Βεργίνας

ΠΑΟΚ Κουλούρας – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου

Εθνικός Κλειδιού – Μακεδονικός Πλατάνου

Αλιάκμων Νησελίου – Θύελλα Σταυρού

AE Σχοινά – Άρης Παλαιοχωρίου

Ρεπό : ΠΑΟ Παλατίτσια

δείτε τη συνολική εικόνα του 1ου ομίλου ΕΔΩ


α2-promo21111

2ος όμιλος

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται ο δεύτερος γύρος και στον 2ο όμιλο της κατηγορίας, με τη “μάχη” να μαίνεται τόσο για τα δύο εισιτήρια ανόδου όσο και το αν η Δόξα Νάουσας μπορεί να κάνει το ντεμαράζ και να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Το πιο σπουδαίο παιχνίδι της ημέρας είναι αναμφίβολα αυτό του Δημοτικού Γηπέδου Αγίου Νικολάου, όπου ο Ολυμπιακός Νάουσας υποδέχεται την Ελπίδα Μονοσπίτων, σε μια αναμέτρηση ανάμεσα στον δεύτερο της βαθμολογίας και στον τρίτο. Οι “ερυθρόλευκοι” με νίκη ξεφεύγουν σημαντικά από τους “πράσινους”, οι οποίοι όμως παρουσιάζονται ιδιαίτερα ενισχυμένοι επιθετικά, με την απόκτηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου από τον Απόλλων Αγίου Γεωργίου.

Το ρεπορτάζ του Απόλλων Αγίου Γεωργίου είναι μία προσφορά του…

Troypkos

Ένας Απόλλων που την ίδια ώρα υποδέχεται την ΑΕΠ Βέροιας στον Άγιο Γεώργιο και με νίκη διατηρείται στην 1η θέση, όπου τερμάτισε μετά το πέρας του πρώτου γύρου. Σε περίπτωση μάλιστα ισοπαλίας ή ήττας της Ελπίδας στο ντέρμπι της αγωνιστικής, θα κάνει ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα για την άνοδο, αν και το πρωτάθλημα έχει αρκετό δρόμο να διανύσει…

Στη μάχη της παραμονής, η ουραγός Δόξα Νάουσας υποδέχεται στην Παναγιωπούλα τον ΑΟ Μαρίνας και θέλει μόνο νίκη ώστε να “ξεκολλήσει” από τους τέσσερις βαθμούς. Το ματς της ημέρας όμως διεξάγεται στο ΔΑΚ Βικέλας του Μακροχωρίου, όπου ο Νηρέας Βέροιας υποδέχεται τον Φίλιππο Μέσης, με τις δύο ομάδες να θέλουν τους βαθμούς για να νιώθουν μεγαλύτερη ασφάλεια ενόψει της συνέχειας.

Το ρεπορτάζ της Νέας Γενεάς Νικομήδειας είναι μία προσφορά του…

Nikomideia11

Cafe “Together” στη Νικομήδεια

Στα υπόλοιπα παιχνίδια, η Νέα Γενεά Νικομήδειας δοκιμάζεται στη δύσκολα έδρα της ενισχυμένης Ακαδημίας Μακροχωρίου, που απέκτησε τον Τάσο Τσακαλίδη από τον Αλμωπό Αριδαίας, ενώ ο ΑΣ Πατρίδας θα τεθεί αντιμέτωπος με την Ακαδημία Βέροιας, στο ματς που συμπληρώνει το πρόγραμμα της αυριανής αγωνιστικής.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο (15.00):

Ολυμπιακός Νάουσας – Ελπίδα Μονοσπίτων

ΑΣ Πατρίδας – Ακαδημία Βέροιας

Ακαδημία Μακροχωρίου – Νέα Γενεά Νικομήδειας

Δόξα Νάουσας – ΑΟ Μαρίνας

Νηρέας Βέροιας – Φίλιππος Μέσης

Aπόλλων Αγίου Γεωργίου – ΑΕΠ Βέροιας

Ρεπό : Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας

δείτε τη συνολική εικόνα του 2ου ομίλου ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected