Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Θεσπρωτός – Πύδνα Κίτρους 1-0 (photos)

nLC65nEΤο σερί των τριών αγώνων χωρίς νίκη των κιτρινόμαυρων, έλαβε τέλος σήμερα στο γήπεδο Φιλιατών, με το Θεσπρωτό να επικρατεί με 1-0 της Πύδνας και να την φτάνει στην 3η θέση με 29 βαθμούς.

Το παιχνίδι ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, με πολλά φάουλ και τη μπάλα να παίζεται πάνω-κάτω. H Πύδνα μπορεί να είχε την κατοχή, ανούσια όμως, ο Θεσπρωτός από την άλλη έδειξε να θέλει περισσότερο τη νίκη, έκλεισε άριστα τους χώρους και απειλήθηκε ελάχιστα στο β΄ημίχρονο και μόνο στα τελευταία λεπτά.

Οι καλύτερες στιγμές του Θεσπρωτού στο πρώτο ημίχρονο προήλθαν από στημένες μπάλες. Ο Καρύδης στο 10΄σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Ταταρίδη, μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπίκα. Μέσα στο τρίλεπτο 27′-29′ ο Θεσπρωτός κέρδισε συνεχόμενα φάουλ, με το τρίτο απ’ αυτά να αποδεικνύεται μοιραίο για τους φιλοξενούμενους. Ο Μπίκας εκτέλεσε φάουλ από δεξιά στο 29′, ο Μώκος πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι, δε βρήκε όμως καλά τη μπάλα στην κεφαλιά που επιχείρησε. Ο Λαζαρίδης που τον ακολούθησε έστειλε άθελά του με το κεφάλι τη μπάλα στην εστία του Ταταρίδη για το 1-0 του “πλατανόφυλλου”. Η Πύδνα είχε στο 3΄και το 42΄ δυο πολύ καλές στιγμές με τον Πετρουζέλλη, αλλά το πρώτο απομακρύνθηκε από τον Κωνσταντάκο, ενώ το άλλο πέρασε μόλις άουτ.

Η ομάδα της Πιερίας μπήκε δυνατά στο β΄ημίχρονο με σκοπό να κυνηγήσει την ισοφάριση, αλλά συνάντησε απέναντί της κι έναν αλάνθαστο Κωνσταντάκο αλλά και μια ομάδα με εξαιρετικές αλληλοκαλύψεις. Μάλιστα ο Θεσπρωτός είχε και ουκ ολίγες καλές στιγμές για ένα δεύτερο γκολ. Στο 58′ ο Σουκρήογλου έφτασε πολύ κοντά, αλλά το σκαστό σουτ του πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 72΄ ο Στεφανίδης απείλησε και πάλι, αλλά ο Ταταρίδης μπλόκαρε το δυνατό σουτ του. Η Πύδνα φόρτσαρε στο φινάλε και άγγιξε το 1-1.

Στο 81′ η σέντρα του Τρικαλόπουλου χτύπησε στη συμβολή των δοκών, ενώ στις καθυστερήσεις ο Θεσπρωτός χρειάστηκε τον Κωνσταντάκο. Στο 92΄ έδιωξε σε κόρνερ του σουτ του Καραγκούνη, ενώ ένα λεπτό αργότερα νίκησε σε κλασικό τετ-α-τετ τον Κυπαρίσση κι έτσι παρέμεινε το 1-0 κι έτσι οι τυπικά γηπεδούχοι έφτασαν σε μια απόλυτα δίκαιη νίκη.

Συνθέσεις

Θεσπρωτός (Χατζηπέτρου): Κωνσταντάκος, Ηλίας, Πανταζής, Μήτσης, Καρύδης, Μώκος, Σουκρήογλου (70′ Θεοδώρου), Πέντσας (84′ Κοζάκης), Στεφανίδης, Μπίκας (77′ Μητσέλος Αλ.), Καβαλλάρης.

Πύδνα Κίτρους (Στύλος): Ταταρίδης, Λαζαρίδης, Κόλα, Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Πετρουτζέλλης, Καραγκούνης (64′ Τρικαλόπουλος), Δήμας, Τσιούνης (57′ Σεχολάρι), Κυπαρίσσης, Μακράκης (84′ Γελαδάρης).

περισσότερες φωτογραφίες στο thesprotiaball.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected