Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Τρομέρες ατάκες στη συνέντευξη τύπου της “Χρυσής Μπάλας”! (vid)

9a2d4613182a93c8516abdf76fc2094e_98926Τόνοι μελανιού έχουν χυθεί σχετικά με τη φημολογούμενη κόντρα των Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι και με το ποιος από τους δύο είναι ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου.

Ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης πάντως αποκάλυψε ότι ο Αργεντινός έχει κάτι καλύτερο από εκείνον. Και αυτό δεν είναι άλλο από το αριστερό του πόδι!

Και οι δύο ποδοσφαιριστές ρωτήθηκαν στη συνέντευξη Τύπου για την απονομή της Χρυσής Μπάλας τη Δευτέρα (11/1), για το προσόν του άλλου που ξεχωρίζουν.

«Το αριστερό του πόδι είναι πραγματικά καλό. Θα ήθελα να το είχα», ήταν η ειλικρινής απάντηση του Ρονάλντο.

Στον αντίποδα, ο Μέσι επαίνεσε γενικότερα τις ικανότητες του Πορτογάλου: «Ο Κριστιάνο έχει ποιότητα, έχει πολλά καλά στοιχεία που κάθε παίκτης θα ήθελε να έχει. Αλλά είμαι όπως είμαι και εκείνος το ίδιο. Και οι δύο έχουμε ξεχωριστές προσωπικότητες και έχουμε πολλά καλά στοιχεία που θα έπρεπε να έχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Cristiano-Ronaldo-poses-with-Neymar-and-Lionel-Messi-at-the-Ballon-dOr-press-conferenceΤο αστέρι της Μπαρτσελόνα είναι το φαβορί για την κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας. Ο ίδιος όμως τόνισε ότι θα προτιμούσε να πανηγυρίσει έναν τίτλο με την εθνική ομάδα της Αργεντινής.

«Θα αντάλλαζα πέντε Χρυσές Μπάλες για ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Για μένα οι συλλογικοί τίτλοι είναι πιο σημαντικοί και λαμπεροί από τους ατομικούς», τόνισε.

Τρίτος διεκδικητής του τίτλου είναι ο Νεϊμάρ, που παραδέχθηκε τον… έρωτά του για τον Μέσι. «Αισθάνομαι πραγματικά ερωτευμένος με τον Μέσι. Είναι ένα πραγματικό είδωλο.

Πιστεύω ότι είναι οι καλύτεροι, γι’ αυτό και βρίσκονται εδώ. Έχουν γράψει ιστορία. Τόσο ο Λιονέλ όσο και ο Κριστιάνο».

δείτε βίντεο στο mirror.co.uk

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected