Κατηγορίες
Γενικά

Δώνης δεύτερης διαλογής στην Ελλάδα, Δώνης παγκόσμιος στην Αλ Χιλάλ!

donisLimit up έπιασε ο Γιώργος Δώνης στο ranking της παγκόσμιας κατάταξης των προπονητών, καθώς από την 206η θέση τον περασμένο Μάρτιο, έφτασε στο No35, πάνω από Μουρίνιο και Μάρκο Σίλβα!

Στην υψηλότερη θέση που έχει βρεθεί ποτέ στη βαθμολογία της παγκόσμιας κατάταξης των προπονητών, σκαρφάλωσε ο Έλληνας κόουτς της Αλ Χιλάλ.

Συγκεκριμένα ο άλλοτε τεχνικός του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ και του Ατρόμητου, βρίσκεται κατά τη δεύτερη εβδομάδα του Ιανουαρίου στο No35, οριακά κάτω από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ της Μονακό (Νο34), ξεπερνώντας τόσο τον 39ο Μάρκο Σίλβα του Ολυμπιακού που τον Νοέμβριο ήταν στο Νο27 (πέρυσι τον Φλεβάρη στο Νο21), όσο όμως και τον άνεργο το τελευταίο διάστημα Ζοσέ Μουρίνιο (Νο42)!

Σε ό,τι αφορά την πρώτη τριάδα, απαρτίζεται από τρεις Ισπανούς, τους Λουίς Ενρίκε (Μπαρτσελόνα), Ουνάι Έμερι (Σεβίλη) και Πεπ Γκουαρδιόλα (Μπάγερν Μονάχου).

Σχετικά με το πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία των προπονητών, λαμβάνονται ως κριτήρια τα αποτελέσματα των ομάδων (η Αλ Χιλάλ είναι πρώτη μαζί με την Αλ Αχλί στη Σαουδική Αραβία), αλλά και η δυναμικότητα τόσο των πρωταθλημάτων, όσο και των αντιπάλων.

δείτε τη βαθμολογία των προπονητών στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected