Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Football League – Επαφές της διοίκησης με παίκτες προς αποχώρηση!

panserraikos-21190Όπως πολλάκις είχαμε επισημάνει το προηγούμενο διάστημα η διοίκηση του Πανσερραϊκού τηρούσε και τηρεί στάση αναμονής όσον αφορά τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, καθώς περιμένει παρακολουθεί τα μετέωρα βήματα ομάδων όπως ο Εργοτέλης, ο Ολυμπιακός Βόλου, η Παναχαϊκή κ.α που δεν αποκλείεται σύντομα να κατεβάσουν ρολά, κάτι που θα κάνει πιο εύκολο το έργο της παραμονής.

Πάντως την Τρίτη υπήρχε συνάντηση των μελών της διοίκησης και αποφάσεις όσον αφορά τον σχεδιασμό.

Συγκεκριμένα έγινε γνωστό αυτό που ήδη ακουγόταν εδώ και καιρό. Πως έχει παρθεί ξεκάθαρη απόφαση για μείωση του μπάτζετ και αυτό σημαίνει πως για να γίνουν κάποιες μεταγραφές θα πρέπει να εξοικονομηθούν χρήματα από το υπάρχον έμψυχο υλικό και για να γίνει αυτό θα πρέπει να γίνει περικοπή στα συμβόλαια κάποιων παικτών που ανήκουν στους “υψηλόμισθους” για τα δεδομένα της ομάδας.

Μάλιστα κάποιες επαφές με παίκτες ήδη έχουν γίνει και δεν αποκλείεται η κατάληξη των συζητήσεων να φέρει και αποχωρήσεις που θα προκαλέσουν έκπληξη, καθώς είναι λογικό να μη δεχθούν όλη τη μείωση.

Από εκεί και πέρα εντείνονται αυτές τις ημέρες οι επαφές με ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν το ρόστερ χωρίς όμως να υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Έχουν ακουστεί αρκετά ονόματα αυτές τις ημέρες και κάποια επιβεβαιώνονται και άλλα όχι.

*serressport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected