Κατηγορίες
Η ΕΠΣ Ημαθίας LIVE
Basket

Φίλιππος Βέροιας – Το Περιστέρι αντιμετωπίζουν οι “ερυθρόλευκοι”

cdbf366d9f51982d2973fefc5c0ec9b1_LΜε την 13η αγωνιστική συνεχίζεται το Σάββατο 16/1 το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας ανδρών και ο Φίλιππος αντιμετωπίζει στην Αθήνα το Περιστέρι σε ένα δύσκολο και σημαντικό και για τις δύο ομάδες παιχνίδι.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 16:00 με διαιτητές τους κ.κ Παντελίδη, Δαρλαμήτσο και Δημόπουλο ενώ θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγο τιμωρίας των γηπεδούχων.

Ο Δημήτρης Γκίμας δήλωσε στο filipposbc.gr :

“Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Ξέρουμε ότι το παιχνίδι είναι τελικός για την αντίπαλη ομάδα η οποία και ιστορική είναι και πολύ καλό ρόστερ διαθέτει. Εμείς από την πλευρά μας είχαμε να αντιμετωπίσουμε τις ασθένειες του Τόζιου και του Οικονομόπουλου οι οποίοι δεν έχουν καταφέρει ακόμη να προπονηθούν αυτή την εβδομάδα γεγονός που δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο την προετοιμασία μας.

Επίσης έπρεπε να διαχειριστούμε και την ήττα του Σαββάτου τονίζοντας στους παίκτες ότι αυτή πέρα από τα δικά μας λάθη προήλθε και από την ανωτερότητα των αντιπάλων οι οποίοι υπερείχαν και ποιοτικά και ποσοτικά.  Δεν είναι άλλωστε ντροπή να αναγνωρίζει κανείς την ανωτερότητα του αντιπάλου.

Εξ αρχής και δεδομένων των συνθηκών η προσπάθεια που γίνεται από όλους στο τμήμα δηλαδή από τον κ Λαζό, τους αθλητές, κάποιους φίλους του τμήματος και απο εμάς τους προπονητές είναι ηρωική και αξιοπρεπέστατη. Οργανωτικά αλλά και αγωνιστικά η ομάδα είναι ανταγωνιστική και συνεπής σε όλες τις υποχρεώσεις της χάρη και στη βοήθεια των χορηγών της. Αυτό το γνωρίζουν και οι αθλητές και όλοι εμείς που εργαζόμαστε γι αυτή.

Ξεκινήσαμε λέγοντας ότι όποιος χάνει απ τον Φίλιππο υποβιβάζεται μαζί του η χάνει την άνοδο από αυτόν. Στην πορεία όλοι οι προαναφερθέντες παράγοντες ενίσχυσαν την πίστη μας και μετέτρεψαν τον στόχο της απλής διεκπεραιωτικής παρουσίας σε αγώνα παραμονής. Ο αγώνας αυτός συνεχίζεται είναι μακρύς και πολλές φορές επίμονος.

Δεν είναι όμως ούτε μάταιος ούτε καταδικασμένος. Εξακολουθούμε όλοι μας να έχουμε πίστη στη δύναμη της ομάδας μας και στην παραμονή στην κατηγορία.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
loading...
error: Protected