Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Νέα Γενεά Νικομήδειας – Μπαμπάς και γιος μαζί στην ίδια ομάδα!

DSCN6876Μετά τις 200 συνεχόμενες συμμετοχές του Νίκου Περηφανόπουλου του ΦΑΣ Νάουσα, ένα ακόμη χαρακτηριστικό στατιστικό στοιχείο έρχεται να προστεθεί στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας αυτή τη φορά από τη Νέα Γενεά Νικομήδειας!

Η πρώτη μεταγραφή των “κιτρινόμαυρων” για τη χειμερινή περίοδο είναι και τυπικά ο Δημήτρης Ιατρόπουλος, ο οποίος θα είναι συμπαίκτης με τον πατέρα του Αντώνη ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα από το προηγούμενο καλοκαίρι! Ο 14χρονος (17/08/2001) τερματοφύλακας αποκτήθηκε από τον γειτονικό ΠΑΟΚ Κουλούρας, ενώ ανήκει και στη Σχολή Ποδοσφαίρου του Θοδωρή Γκίτκου, όπου σύμφωνα με τα λεγόμενα του έμπειρου πορτιέρο σημειώνει αξιοσημείωτη πρόοδο.

Κάτι ανάλογο (να αγωνίζονται δηλαδή πατέρας και υιός στην ίδια ομάδα) έχει συμβεί αρκετές φορές στο παρελθόν (δεκτή η όποια βοήθεια από τους αναγνώστες μας) όσον αφορά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας, με πιο χαρακτηριστική την παρουσία του πατέρα (Βασίλη Τσακίρη) και των δύο(!) αγοριών του (Αντώνης και Κώστας) στον Εθνικό Κλειδιού!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P