Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (4ος όμιλος) Φωστήρας – ΟΦΗ 1-0

1294317Ο ΟΦΗ πήρε πίσω τους έξι βαθμούς, όμως έχασε από τον Φωστήρα και βρέθηκε αρκετά πίσω όσον αφορά την άνοδο στην Β’ Εθνική. Με δέκα τελείωσαν το ματς οι Κρητικοί.

Μόνο νίκη υπήρχε στο μυαλό των ανθρώπων του ΟΦΗ στον Ταύρο απέναντι στον Φωστήρα, καθώς μετά την επιστροφή των έξι βαθμών, ήθελαν το τρίποντο για να μειώσουν στους πέντε από την κορυφή.

Πλέον τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, αφού ο “φονέας των γιγάντων” είναι έντεκα πόντους από πάνω. Στα κακά νέα για τον ΟΦΗ το γεγονός πως τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Πιθαρούλη στο 79ο λεπτό.

Όσον αφορά το παιχνίδι, η ομάδα του Γιώργου Βλαστού έχασε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο για να ανοίξει το σκορ, όμως ο Φωστήρας προηγήθηκε στο 40′. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Παραράς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με δυνατή κεφαλιά.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ψυχραιμία τους και προσπάθησαν με ανορθόδοξο τρόπο να διασπάσουν την άμυνα των γηπεδούχων. Έτσι, μετά την αποβολή τα πάντα είχαν κριθεί.

Συνθέσεις

Φωστήρας (Ψυρόπουλος): Μπότος, Χαλκιάς, Μάναλης, Παραράς, Βελέτης, Μαγγίνας, Ταχματζίδης (86′ Ντάφλας), Καιμακαμούδης (71′ Ντάλας), Όγκμποε (91′ Σκάρος), Δοροβίνης, Λάσκαρης.

ΟΦΗ (Βλαστός): Κασμερίδης, Μπολάκης, Πατινιώτης, Φαζός (70′ Μαρτσάκης), Κώτσιος, Κιάσσος, Φραγκουλάκης, Πόποβιτς, Κοιλιάρας (62′ Πιθαρούλης), Περογαμβράκης, Σαχινίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected