Κατηγορίες
Γενικά

Πανσερραϊκός : “Ούτε να ζήσουν με τα χρήματα που παίρνουν”!

serres_33Αντίθετος με την απόφαση της διοίκησης να προχωρήσει σε μειώσεις εμφανίστηκε ο τεχνικός του Πανσερραϊκού, Παύλος Δημητρίου και υποστήριξε ότι τώρα το ρόστερ πρέπει να ενισχυθεί πολύ περισσότερο.

Αναλυτικά δήλωσε μετά την ήττα (1-0) από τον Παναιγιάλειο:

«Μετά από ένα δύσκολο ταξίδι, γιατί ο κακός ήταν καιρός ήρθαμε να διεκδικήσουμε κάτι θετικό. Από ό,τι φάνηκε στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε σε καμία στιγμή στο ματς. Ο Παναιγιάλειος ήταν πολύ καλύτερος και προηγήθηκε. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε λίγο, είχαμε κατοχή και προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι για να ισοφαρίσουμε. Δεν ήμασταν καλοί στις τελικές ενέργειες και πάσες. Δεν κάναμε σουτ και φυσιολογικά το ματς τελείωσε 1-0. Εκτός από μία περίπτωση φάουλ που σε άδεια εστία ο Κιόσε αστόχησε δεν κάναμε άλλη φάση. Συγχαρητήρια στον Παναιγιάλειο. Ήταν ορεξάτοι οι παίκτες του και ήθελαν παραπάνω τη νίκη από εμάς. Έχουν προβλήματα, όπως έχουμε κι εμείς».

Για τις μειώσεις στα συμβόλαια, είπε:

«Οπωσδήποτε έχουν αντίκτυπο. Γιατί οι παίκτες δεν παίρνουν… τα χρήματα και τα λεφτά. Δεν είναι ότι θα τους κόψεις και έχουν να ζήσουν. Ίσα ίσα ζουν κάποιοι και κάποιοι άλλοι δεν έχουν ούτε να ζήσουν. Αν τους κόψεις κι άλλα η ζωή δυσκολεύει. Είναι επόμενο να συζητείται αυτό και να δημιουργείται πρόβλημα. Δεν πιστεύω ότι αυτό εμφανίστηκε σήμερα στο γήπεδο ή ότι ήταν εμπόδιο και γι’ αυτό δεν παίξαμε καλά. Ήταν, όμως ένα θέμα που το συζητούσαν όλη την εβδομάδα και επηρέασε τη ομάδα. Θεωρώ ότι η ομάδα όπως ήταν έπρεπε να ενισχυθεί. Τώρα χρειάζεται κι άλλο μετά τις αποχωρήσεις. Να έρθουν περισσότεροι για να είμαστε ανταγωνιστικοί.

Τα παιδιά που ήρθαν σήμερα κατά κάποιο τρόπο δέχτηκαν τις προτάσεις της διοίκησης. Δεν ξέρω τι εξέλιξη θα υπάρξει, αλλά πρέπει να δούμε πλέον τι θα κάνουμε, γιατί η ομάδα έχει μπει σε κινδύνους»

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected