Super League 1

Super League – Το κυρίως “πιάτο” με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις

balafas-kace-604x345Τα παιχνίδια των ομάδων που διεκδικούν τις θέσεις των πλέι οφ ξεχωρίζουν στο σημερινό πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής της Super League. Μέσα ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, εκτός έδρας αποστολή για ΑΕΚ.

Το κυριακάτικο πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής της Super League ξεκινάει από τα Γιάννινα, όπου ο τοπικός ΠΑΣ υποδέχεται την ΑΕΚ. Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τη δύναμη της έδρας τους, στην οποία έχουν βασιστεί κατά κύριο λόγο ως τώρα, με τον Γιάννη Πετράκη να μην μπορεί να υπολογίζει τον τιμωρημένο Καρανίκα και τον τραυματία Στρούνα. Η ΑΕΚ ταξιδεύει στην Ήπειρο με στόχο να συνεχίσει το σερί των νικών με την έναρξη του δευτέρου γύρου. Σε αυτή την επικίνδυνη αποστολή στα Γιάννινα ο Γκουστάβο Πογιέτ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Ντίντακ και τους τραυματίες Κορδέρο και Μπαρόχα.

Η πρόκριση στο κύπελλο και οι τελευταίες νίκες στο πρωτάθλημα έχουν διορθώσει το κλίμα στον ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος» βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση υποδεχόμενος τη Βέροια στην Τούμπα με τον Ιγκορ Τούντορ να μην υπολογίζει τον τιμωρημένο Τζαβέλλα και τους τραυματίες Γλύκο, Κόστα, Λέοβατς και Τσίμιροτ. Πιθανό είναι επίσης να βρεθούν στην κορυφή της επίθεσης οι Μπερμπάτοφ και Αθανασιάδης. Η σκληροτράχηλη εκτός έδρας Βέροια ταξιδεύει στην Τούμπα με απουσίες, με τον Γιώργο Γεωργιάδη να αντιμετωπίζει σήμερα την πρώην ομάδα του.

Στην Τρίπολη, ο Αστέρας έχει φαινομενικά εύκολο έργο με την ουραγό Καλλονή, ευελπιστώντας σε απώλεια βαθμών του Πανιωνίου για να περάσει μέσα στην πρώτη πεντάδα. Οι τιμωρημένοι Χαμντανί και Γιαννούλης και οι τραυματίες Ντουντού και Δημούτσος δεν είναι διαθέσιμοι για την ομάδα του Στάικου Βεργέτη. Στον αντίποδα ο τιμωρημένος Κρολ είναι η μοναδική απουσία για τους φιλοξενούμενους του Νίκου Καραγεωργίου.

Τέλος, στην κεκλεισμένων των θυρών Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πανιώνιο. Οι παίκτες του Αντρέα Στραματσόνι έρχονται με φόρα από τα τελευταία νικηφόρα αποτελέσματα με τον Ιταλό τεχνικό να μην υπολογίζει μόνο τον τραυματία Σάντσεθ. Ο Μπουμάλ αναμένεται να ξεκινήσει βασικός κόντρα στην πρώην ομάδα του, ενώ κάποιες πιθανότητες έχει να βρεθεί και ο Μπεργκ στο αρχικό σχήμα. Ο Πανιώνιος πήρε σημαντική νίκη την περασμένη αγωνιστική επί του Ηρακλή, διατηρώντας τους «κυανέρυθρους» στην 5η θέση. Ο Καραμάνος ενδέχεται να ξεκινήσει μπροστά, τη στιγμή που ο Ουζουνίδης δεν έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Οικονόμου.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής της Super League:

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ (15:00 – NovaSports 2)

ΠΑΟΚ – Βέροια (17:15 – NovaSports2)

Αστέρας Τρίπολης – Καλλονή (17:15 – NovaSports4)

Παναθηναϊκός – Πανιώνιος (19:30 – NovaSports 1)

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected