Κατηγορίες
Football League

Football League : «Η κατάσταση μας είναι σε αβεβαιότητα και η οικογένεια και το μέλλον μας, κρίνεται από το μέλλον της ομάδος…»

aox-gesios

Επιστολή με την οποία εκφράζουν την ανησυχία τους με αφορμή τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις και την παραίτηση του προέδρου της ΠΑΕ κ.Μποτσιβάλη εξέδωσαν οι παίκτες του ΑΟΧ.

Σε αυτή τονίζουν την οικονομική αβεβαιότητα που επικρατεί στο στρατόπεδο της ομάδας. Πάντως στην ανακοίνωση, που βγήκε μόλις μια μέρα μετά την βαριά ήττα στη Λαμία (3-0) δεν υπάρχει καμία αναφορά στα αγωνιστικά θέματα της ομάδας που προβληματίζουν έντονα τους φιλάθλους του ΑΟΧ…

Αναλυτικά:

«Εμείς οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Χανιά, ύστερα από τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις και ύστερα από την παραίτηση του κ. Παναγιώτη Μποτσιβάλη, αισθανόμαστε την υποχρέωση να τοποθετηθούμε δημόσια απέναντι στο φίλαθλο κόσμο της ομάδος.

Έως και σήμερα, ο πρόεδρος ήταν συνεπής στις οικονομικές μας απαιτήσεις και πληροφορούμαστε πως από 1ηΦεβρουαρίου δεν θα μπορούμε να πληρωθούμε διότι η ομάδα θα είναι ακέφαλη. Η κατάσταση μας, είναι σε αβεβαιότητα και η οικογένεια μας και το μέλλον μας, κρίνεται από το μέλλον της ομάδος.»

Οι αρχηγοί της ομάδος

Χάρης Μπριλάκης

Τάσος Παγώνης

Ως εκπρόσωποι όλων των ποδοσφαιριστών

*athlitiko.gr

error: Protected