Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Τι ισχύει με τον Γκονσάλβες Ουέλινγκτον

DSCN0010

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες βράδυ στους φιλάθλους του ΓΑΣ Ροδοχωρίου, σχετικά με δημοσίευμα του pamebala.gr (δείτε εδώ) που παρουσίαζε ως οριστική μεταγραφή του Γκονσάλβες Ουέλινγκτον στον Αλμωπό Αριδαίας.

Το SportsUp έψαξε το συγκεκριμένο θέμα, μίλησε με όλες τις πλευρές και αυτό που προκύπτει ως δεδομένο είναι ότι ο έμπειρος Βραζιλιάνος βρίσκεται σε συζητήσεις με τους πρωτοπόρους της ΕΠΣ Πέλλας, μια διαδικασία που ξεκίνησε με την άδεια της διοίκησης του ΓΑΣ Ροδοχωρίου.

Πρόθεση άλλωστε των “κυανοκίτρινων” είναι να συνεχίσει τη συνεργασία με τον πρώην παίκτη του Απόλλων Καλαμαριάς (έχει ήδη συμφωνήσει για τη νέα σεζόν), ωστόσο δεν θα έλεγε όχι στο να βοηθήσει την ομάδα του Αλμωπού (με την οποία διατηρεί άριστες σχέσεις) ώστε να υλοποιήσει τους στόχους του.

Οι επαφές του ίδιου με την ομάδα θα συνεχιστούν εντός της εβδομάδας, δεν υπάρχει μεγάλη απόκλιση ανάμεσα στις δύο πλευρές και αν οριστικοποιηθεί η συμφωνία, τότε ο Αλμωπός αποκτά έναν ποδοσφαιριστή που θα βοηθήσει τα μέγιστα με στόχο το φετινό πρωτάθλημα και κατ επέκταση την άνοδο στη Γ Εθνική.

Σε περίπτωση που ο Βραζιλιάνος άσος αποχωρήσει από το Ροδοχώρι, η διοίκηση σε συνεργασία με τον Δημήτρη Χαλκιά αναμένεται να κινηθούν για επιθετικό και μάλιστα ήδη έχουν πέσει στο…τραπέζι κάποια ονόματα που ενδιαφέρουν τον “κυανοκίτρινο” σύλλογο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected