Κατηγορίες
Basket

Φίλιππος Βέροιας – Κόντρα στο ισχυρό Ψυχικό το Σάββατο

3d9a979b1c7ae6adda1ab5edd6c87151_LΤην ομάδα του Ψυχικού υποδέχεται το Σάββατο 23 Ιανουαρίου στο Δ.A.K “Δημήτριος Βικέλας” ο Φίλιππος Βέροιας στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής κατηγορίας της Α2 μπάσκετ ανδρών.

Ο πολύ σημαντικός αυτός αγώνας θα διεξαχθεί στις 16:00 αντί τις 17:00 μετά από συμφωνία των δύο Σωματείων για συγκοινωνιακούς λόγους.

Διαιτητές ης συνάντησης ορίστικάν οι κ.κ. Μπήτης, Δεσλής και Δεληγιαννίδης.

Ο Δημήτρης Γκίμας μίλησε στο filipposbc.gr : “Όπως στα περισσότερα φετινά παιχνίδια έτσι και σ αυτό με το ψυχικό η ομάδα μας καλείται να λειτουργήσει υπερβατικά αν θέλει να είναι μέσα στο παιχνίδι και να διεκδικήσει τη νίκη. Παρά την ήττα στο περιστέρι πιστεύουμε ότι ψυχολογικά θα είμαστε έτοιμοι. Νομίζω ότι σε κάθε παιχνίδι είτε μας αρέσει είτε όχι πρέπει να ξεπερνάμε τον εαυτό μας για να κερδίσουμε. Αυτό έχουμε κάνει μέχρι τώρα στις τρεις νίκες μας αλλά και στα περισσότερα παιχνίδια που διεκδικήσαμε και χάσαμε στο τελευταίο σουτ η στο τελευταίο πεντάλεπτο όπως στο περιστέρι.

Για να είμαστε ειλικρινείς ο στόχος της παραμονής χωρίς play-out έχει απομακρυνθεί αλλά είμαστε απολύτως μέσα στον στόχο των play-out και την αποφυγή σε πρώτη φάση του άμεσου υποβιβασμού. Όλοι μας έχουμε πίστη στους παίκτες μας και στην ομάδα μας και δεν πτοούμαστε ούτε από ήττες ούτε από δυσκολίες. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μετά τους Μαχητές Πεύκων είμαστε η ομάδα με το μικρότερο μέσο όρο ηλικίας στο πρωτάθλημα με όσα θετικά και αρνητικά προκύπτουν από αυτή τη συνθήκη.

Επίσης γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο για τον πολύ κόσμο να σταθεί δίπλα σε μια ομάδα που χάνει τα περισσότερα παιχνίδια όσο κι αν από την αρχή εμείς τουλάχιστον και το ξέραμε και δεν το κρύψαμε. Θα θέλαμε όμως την θετική σκέψη και παρουσία του κόσμου για να πετύχουμε το θαύμα της παραμονής γιατί και η μέχρι τώρα θετική παρουσία μας ισοδυναμεί με ένα μικρό θαύμα. Μεγαλοϊδεατισμός και υπερφίαλες μωροφιλοδοξίες και φανφάρες στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα δεν χωράνε ούτε σε μας ούτε σε παράγοντες ούτε σε φιλάθλους. Η ομάδα μας χτίστηκε για να πετύχει ένα θαύμα και μέχρι τώρα τα καταφέρνει θαυμάσια. Με δουλειά πίστη και θετική ενέργεια θα τα καταφέρουμε. Ραντεβού στο γήπεδο το Σάββατο για μια ακόμη προσπάθεια.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected