Κατηγορίες
Football League

Football League – Βάζουν πλάτη και μπαίνουν μπροστά για τη σωτηρία του συλλόγου!

aa5394ebc4b51aa25164204d73cb6e9f_LΣυγκέντρωση διάσωσης του Ολυμπιακού Βόλου πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στην καφετέρια του ΕΑΚ, στην οποία συμμετείχαν οι φίλαθλοι, οι οργανωμένοι, οι παλαίμαχοι και ο Ερασιτέχνης.

Θέμα συζήτησης ήταν οι κινήσεις που θα γίνουν προκειμένου να «σώσουν» τον Ολυμπιακό Βόλου και να μην τον αφήσουν να διαλυθεί.

Η λύση βρέθηκε, καθώς συστάθηκε διοίκηση, που αύριο θα επικυρωθεί από το Ειρηνοδικείο, προκειμένου να «τρέξει» την ομάδα σε συνεργασία με τους μεγαλομετόχους, οι οποίοι έδωσαν το πράσινο φως για χρηματοδότηση της ομάδας στον Ερασιτέχνη. Από την άλλη αποφασίστηκε να γίνουν κινήσεις και από τους φιλάθλους και τους οργανωμένους για οικονομική στήριξη της ομάδας.

Αρχικά στη συνάντηση, την οποία διηύθυνε ο κ. Χρήστος Λουκάς μίλησε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Νίκος Τσεκούρας, ο οποίος ενημέρωσε τους 130 περίπου παρευρισκομένους για τις κινήσεις που έχει κάνει εκπροσωπώντας τον Ερασιτέχνη, σχετικά με τη διάσωση του Ολυμπιακού Βόλου.

Μεταξύ άλλων επεσήμανε πως έχει μιλήσει με τους μεγαλομετόχους και εκείνοι από την πλευρά τους προθυμοποιήθηκαν να βοηθήσουν οικονομικά, τόνισαν όμως πως δεν επιθυμούν να διοικήσουν.

Ο κ. Τσεκούρας ανέφερε πως σύμφωνα με τους υπολογισμούς, για να βγει η χρονιά χρειάζονται 200.000- 250.000 ευρώ, ενώ ανέφερε πως η δόση στο ΙΚΑ για το μήνα Δεκέμβριο δεν έχει αποπληρωθεί.

Επεσήμανε πως χρειάζονται κάποια χρήματα προκειμένου να μπορέσουν παίκτες από την ομάδα Νέων να ενταχθούν στην επαγγελματική ομάδα, ενώ σημείωσε πως πρέπει να δοθούν εγγυήσεις αλλά κι ένα ποσό στους εναπομείναντες παίκτες της ομάδας, προκειμένου να συνεχίσουν, καθώς οι ίδιοι εξέφρασαν το ενδιαφέρον να μείνουν και να στηρίξουν την ομάδα.

Το λόγο έπειτα έλαβε ο κ. Καραμίχαλος, εκπροσωπώντας τους παλαιμάχους. Ο ίδιος υπογράμμισε πως δεν πρόκειται να αλλάξει το όνομα του Ολυμπιακού Βόλου, κι αυτό αποτελεί κόκκινη γραμμή. Πρότεινε να εκδοθούν μίνι εισιτήρια διαρκείας για τους υπόλοιπους τέσσερις μήνες που απομένουν, με κόστος δέκα ευρώ το μήνα, προκειμένου να ενισχυθεί περαιτέρω η ομάδα. Τέλος ο κ. Καραμίχαλος τόνισε πως οι παλαίμαχοι θα στηρίξουν τις προσπάθειες που θα γίνουν για τη διάσωση του Ολυμπιακού Βόλου.

Στη συνάντηση τοποθετήθηκαν και εκπρόσωποι των Συνδέσμων και μάλιστα ο Μάκης Ρέππος, που εκπροσώπησε τους AustrianBoys, υποστήριξε πως ό,τι ζητηθεί από τους οργανωμένους εκείνοι θα το κάνουν για την ομάδα τους.

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο κ. Τσεκούρας ανέφερε πως θα επικοινωνήσει με τους μετόχους αλλά και τους ποδοσφαιριστές προκειμένου να τους ενημερώσει για τις αποφάσεις των παρευρισκομένων, ενώ η επταμελής διοίκηση που θα προταθεί για να διοικήσει τον Ολυμπιακό αποτελείται από τους κ.κ. Θεοδωρίδη, Κρίκη, Καρακατσέλη, Πανταζόπουλο, Ορφανό, Γουλιώτη και Μανίνη.

*onvolos.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected