Κατηγορίες
MiniFootball

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 5×5 Total UNI-League – “Κανονιές” στην περιφέρεια!

podilatoΜεγάλα ματς στο ποδαρικό για το 2016 επιφύλασσαν οι ποδοσφαιριστές για το 15o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 5×5 Φοιτητών & Σπουδαστών, Total UNI-League!

Το Total της ΦΑΓΕ είναι παρόν στο Total UNI-League με τον πιο δυναμικό τρόπο. To Total αποτελεί μία από τις πιο περήφανες ελληνικές μάρκες στο εξωτερικό με εξαγωγές σε περισσότερες από 40 χώρες και με ξεχωριστή μονάδα παραγωγής στην Αμερική, πέρα από την τεράστια Ελληνική μονάδα. Το Ελληνικό γιαούρτι, στην τέλεια του μορφή, προβάλλεται μέσα από το ποδόσφαιρο… στην τέλεια του μορφή, το Total UNI-League!

Στην Πάτρα, είχαμε μεγάλα ματς, με το εντυπωσιακό 9-9 ανάμεσα στον Αμβρυσσέα και τους Επιστήμονες, ενώ το 7-5 ανάμεσα στα Ναυάγια και τα Δυτικά ζαμπόν καθήλωσε τους θεατές!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Brothers 7 – Πανταχού 12 – 4
Τσεκουράτοι – Ζέβρες 9 – 6
Λεγεώνα – Πελεκάνοι 5 – 8
St Pauli – Drink team 3 – 11
Αμβρυσσέας – Επιστήμονες 9 – 9
Ναυάγια – Δυτικά ζαμπόν 7 – 5
Players – Greek wolves 15 – 1
Asteria fc – Cebolitas 13 – 2
Vodka Juniors – Amigos 2 – 4

H UMBRO (περήφανος χορηγός του Total UNI-League) είναι μία εταιρία που στην Ελλάδα έχει κυριαρχήσει ξανά τα τελευταία χρόνια και μέσα από ιδιαίτερα έξυπνες και δυνατές συνεργασίες, όπως αυτή με την διοργάνωση έχει εδραιωθεί στη συνείδηση των ποδοσφαιρόφιλων ως το απόλυτο football brand. Αυτό βέβαια είναι και το παγκόσμιο χαρακτηριστικό της προσωπικότητας της εταιρίας.

Στην Θεσσαλονίκη, η Rossoneri, περσινή δευτεραθλήτρια τα βρήκε σκούρα απέναντι στην ομάδα στην Piaston Villa η οποία παραλίγο να κάνει τη μεγάλη έκπληξη της αγωνιστικής. Έτσι, το τελικό 6-4 ήρθε δύσκολα μα απολαυστικά για όσους παρακολούθησαν το ματς! Στα άλλα ματς, οι TT Productions κέρδισαν τους The compilers με σκορ 11 – 2 και οι The legends τους Τουρίστες με σκορ 13 – 6.

Στο φανταστικό παιχνίδι Buenas noches – Μακεδόνες Λιβαδείων (6 – 6) οι δύο ομάδες πάλεψαν μέχρι το τέλος για τη κατάκτηση των 3 βαθμών της νικής. Οι Buenas Noches αν και κάνουν τη παρθενική τους παρουσία στη διοργάνωση με αυτήν την εμφάνιση αφήνουν πολλές υποσχέσεις για  τη φετινή πορεία!

Στον Βόλο, οι Νάνοι United με το 14-3 επί των Κουβάδων έκανε το “2 στα 2” και καλπάζει στον φετινό θεσμό. Άνετη νίκη και για τους Lucky boys επί των Los Volos Hermanos με 11-3

Η ΑΝΕΚ LINES δυνατός συμπαραστάτης της διοργάνωσης από το 2010, ταξιδεύει τις ομάδες από τις πόλεις της Κρήτης κάθε χρόνο. Η κυρίαρχος εταιρία στην ελληνική ακτοπλοΐα που πάντοτε απευθύνεται στο φοιτητικό κοινό με ειδικές και γενικότερες προσφορές δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτήν την μεγάλη γιορτή.

Στο Ηράκλειο, η περσινή πρωταθλήτρια Φιλική συμμετοχή κέρδισε με 5-1 την  Barceλιώμα και ισορρόπησε μετά το στραβοπάτημα της στη πρεμιέρα απέναντι στους Just Cavalli. Στο άλλο ματς, είχαμε Broger fc – Gazi on tour 8 – 2

Τέλος, στο Ρέθυμνο είχαμε τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Δυναμό ψόφιας – Align 5 – 13
ΓΓΔ – Πολιτικάμπαλοι 5 – 1
Αλκή Ρεθύμνης – Alpha FM 104,7 1 – 5

Το Total UNI-League αποτελεί υπερήφανο μέλος της EMF (European Minifootball Federation) εκπροσωπώντας τη χώρα μας στο EMF EURO, την κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση στο χώρο του minifootball (miniEURO μέχρι πρότινος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected