Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αγγλία – Ο τερματοφύλακας που εισέπραξε 2.5 εκατομμύρια ευρώ και δεν έχει παίξει λεπτό!

183659Πήγε στη Μάντσεστερ Σίτι το 2012. Πληρώνεται μισό εκατομμύριο ευρώ ετησίως. Σε 4,5 χρόνια δεν έχει παίξει ΠΟΤΕ! Ο Ρίτσαρντ Ράιτ είναι (άθελά του) από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιρικούς «χαραμοφάηδες»!

Είναι δύσκολη η θέση του τερματοφύλακα.

Ανάμεσα στις άλλες «κατάρες» που την κατατρέχουν είναι η υπομονή που χρειάζεται ενίοτε για να παίξεις.

Αυτό που συμβαίνει όμως στον Ρίτσαρντ Ράιτ δεν το λες ακριβώς κατάρα. Γιατί πιθανότατα είναι ο ποδοσφαιριστής που κερδίζει τα πιο… ξεκούραστα λεφτά στον κόσμο!

183648Απόκτημα από την Ίπσουιτς το 2012, ο Άγγλος γκολκίπερ δεν είχε απλώς την ατυχία να πέσει πάνω στον Τζο Χαρτ. Είχε την ατυχία να μην τον χρειαστεί ποτέ η ομάδα του. Και να γεράσει (κυριολεκτικά) περιμένοντας την ευκαιρία να παίξει.

Ερχόμενος λοιπόν στα 34 στους «πολίτες» (με περάσματα από Έβερτον και Άρσεναλ) έφτασε αισίως τα 38, χωρίς να έχει ΟΥΤΕ ΜΙΑ επίσημη συμμετοχή! Το εκπληκτικό όμως δεν είναι αυτό. Γιατί ο σύλλογος όχι μόνο εκτιμά την προσφορά (;) του. Όχι μόνο τον πληρώνει 460.000 ευρώ ετησίως γι’ αυτήν. Αλλά έχει ανανεώσει τρεις φορές το συμβόλαιο του!

Πληροφορίες, δε, αναφέρουν ότι στους όρους των συμφωνιών περιλαμβάνονται και μπόνους για τη συμμετοχή του στις περιοδείες της ομάδας ανά τον κόσμο.

Τι σημασία έχει λοιπόν που τα γάντια του παραμένουν άθικτα και ο πισινός του έχει πάρει το σχήμα του… πάγκου; Έχοντας εξασφαλίσει και θέση στο προπονητικό τιμ του συλλόγου όταν τελειώσει η καριέρα του, ο Ρίτσαρντ Ράιτ μπορεί να ξαπλώσει… αναπαυτικότερα και ν’ αναφωνήσει«αυτή είναι ζωή…»!

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected