Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική – Η 16η αγωνιστική στους δύο ομίλους

pre-game-a211111

Βλέποντας κανείς το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής στους δύο ομίλους της Α2 Ερασιτεχνικής, θα έλεγε πως είναι η πλέον καθοριστική για τους πρωτοπόρους καθώς υπό προϋποθέσεις, μπορούν να βρεθούν με το το…ενάμιση πόδι στην Α1!

Κι αυτό γιατί Δόξα Λιανοβεργίου και Απόλλων Αγίου Γεωργίου, εκτός της σημαντικής διαφοράς που έχουν “χτίσει” με την τρίτη θέση ίσως μεγαλώσουν την… ψαλίδα στη αυριανή 16η στροφή του πρωταθλήματος, κάνοντας μεγάλο βήμα τόσο για την άνοδο όσο και για την πρωτιά.

Σημαντικά είναι βεβαίως και τα παιχνίδια για τις ομάδες που εμπλέκονται σε σενάρια υποβιβασμού, με το ματς στην Παναγιωπούλα να ξεχωρίζει.


1ος όμιλος

Δύο άκρως ενδιαφέροντα παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα στον 1ο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής, ανάμεσα σε ομάδες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στις τέσσερις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Η πρωτοπόρος Δόξα υποδέχεται στο Λιανοβέργι τον τρίτο της κατάταξης Άρη Παλαιοχωρίου, με τους πρωτοπόρους να αγωνίζονται ουσιαστικά για δύο αποτελέσματα καθώς η διαφορά των 8 βαθμών είναι ιδιαίτερα σημαντική, δέκα αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Σε περίπτωση νίκης, η ομάδα του Σάκη Παγγούρα θα έχει κάνει το μεγαλύτερο βήμα προς την άνοδο, νίκη όμως των “κιτρίνων” του Δημήτρη Πρίντζιου, θα διαμορφώσει νέα δεδομένα και θα δώσει τεράστιο ενδιαφέρον στο υπόλοιπο της σεζόν.

Το ρεπορτάζ του ΜΑΣ Βεργίνας είναι μία προσφορά του…

Καστρο

Πολύ σημαντικό για τους δύο αντιπάλους το παιχνίδι στη Βεργίνα, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τη Νίκη Αγκαθιάς, με τις δύο ομάδες να χωρίζουν πέντε βαθμούς. Με νίκη, η ομάδα του Πασχάλη Μελιόπουλου κάνει αποφασιστικό βήμα για την άνοδο (ειδικά αν ηττηθεί ο Άρης Παλαιοχωρίου στο Λειανοβέργι), η επικράτηση όμως της Νίκης θα δώσει το… σύνθημα για δραματικό φίνις!

Το ρεπορτάζ της Νίκης Αγκαθιάς είναι μια προσφορά…

12167146_828998203884082_714724702_n-copy

Όσον αφορά τη μάχη της παραμονής, οι δύο ουραγοί με 7 βαθμούς (Αλιάκμων Νησελίου και ΠΑΟ Παλατίτσια) αγωνίζονται εκτός και εντός έδρας αντίστοιχα κόντρα σε ομάδες που θέλουν τους βαθμούς για διαφορετικούς λόγους.

Η ομάδα του Γιάννη Βασιλειάδη θα μεταβεί στο Κλειδί για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Εθνικό, που με 21 βαθμούς είναι σαφώς μακριά από οποιονδήποτε κίνδυνο αλλά και από σενάρια ανόδου. Δύσκολο το παιχνίδι και για τους “πράσινους”, που υποδέχονται τον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου, που θέλει τη νίκη ώστε να απομακρυνθεί αισθητά από την επικίνδυνη ζώνη.

Την ίδια ώρα στο Νησί, ο Αστέρας Αλεξάνδρειας υποδέχεται τον Μακεδονικό Πλατάνου, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για να ξεφύγουν από την 13η θέση, ενώ το ίδιο επιζητούν και οι δύο αντίπαλοι στην Κουλούρα, στο παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕ Σχοινά.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο (10.30) :

ΜΑΣ Βεργίνας – Νίκη Αγκαθιάς

ΠΑΟ Παλατίτσια – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου

Αστέρας Αλεξάνδρειας – Μακεδονικός Πλατάνου

Δόξα Λιανοβεργίου – Άρης Παλαιοχωρίου

ΠΑΟΚ Κουλούρας – AE Σχοινά

Εθνικός Κλειδιού – Αλιάκμων Νησελίου

Ρεπό : Θύελλα Σταυρού

δείτε τη συνολική εικόνα του 1ου ομίλου ΕΔΩ


2ος όμιλος

Το πλέον ενδιαφέρον παιχνίδι του 2ου ομίλου διεξάγεται αύριο στο ΔΑΚ “Βικέλας”, όπου η εντυπωσιακή στα τελευταία παιχνίδια Ακαδημία Βέροιας υποδέχεται την Ελπίδα Μονοσπίτων.

Τις δύο ομάδες χωρίζει μόλις ένας βαθμός, με τους “πράσινους” μεν να προηγούνται στη βαθμολογία ωστόσο αμφότεροι θέλουν τη νίκη αν θέλουν για να παραμείνουν κοντά στη δεύτερη προνομιούχο θέση.

Το ρεπορτάζ του Απόλλων Αγίου Γεωργίου είναι μία προσφορά του…

Troypkos

Παιχνίδι που ίσως κρίνει πολλά για τη συνέχεια είναι αυτό του Απόλλων Αγίου Γεωργίου στο Μακροχώρι, κόντρα στην ανεβασμένη Ακαδημία του Γιώργου Απόσογλου. Οι “πράσινοι” με νίκη και ταυτόχρονα ήττα της Ελπίδας λίγα μέτρα πιο μακριά από το Δημοτικό Γήπεδο, κάνουν τεράστιο βήμα για την άνοδο στην Α1 Ερασιτεχνική.

Ο δεύτερος Ολυμπιακός Νάουσας, με απουσίες ωστόσο μετά τις αποβολές στο προηγούμενο παιχνίδι, υποδέχεται στον Άγιο Νικόλαο τον ΑΟ Μαρίνας, που βρίσκεται 7 βαθμούς μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν μόνο νίκη και ταυτόχρονα ήττα της Ελπίδας στο Μακροχώρι ώστε να αυξήσουν τη διαφορά στους 4 βαθμούς.

Στη μάχη της παραμονής, το πιο σημαντικό παιχνίδι διεξάγεται στην Παναγιωπούλα, όπου η Δόξα Νάουσας υποδέχεται τον Νηρέα Βέροιας. Οι “ασπρόμαυροι” βρίσκονται στην τελευταία θέση με 7 βαθμούς, τέσσερις λιγότερους από τον Φίλιππο Μέσης και αν καταφέρουν να υπερκεράσουν το εμπόδιο των “κόκκινων” του Γιάννη Παυλίδη, θα μειώσουν τη διαφορά στον πόντο καθώς οι “βυσσινί” έχουν ρεπό. Σε μια τέτοια περίπτωση, σε περιπέτειες μπαίνει και ο Νηρέας, που βρίσκεται στην 11η θέση με 12 βαθμούς.

Το ρεπορτάζ της Νέας Γενεάς Νικομήδειας είναι μία προσφορά του…

Nikomideia11

Cafe «Together» στη Νικομήδεια

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής, ο Αγροτικός Αστέρας υποδέχεται στην Αγία Βαρβάρα τη Νέα Γενεά Νικομήδειας ενώ στην Πατρίδα η τοπική ομάδα θα τεθεί αντιμέτωπη με την ΑΕΠ Βέροιας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο (15.00):

Ακαδημία Βέροιας – Ελπίδα Μονοσπίτων

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας – Νέα Γενεά Νικομήδειας

Ολυμπιακός Νάουσας – ΑΟ Μαρίνας

ΑΣ Πατρίδας – ΑΕΠ Βέροιας

Ακαδημία Μακροχωρίου – Aπόλλων Αγίου Γεωργίου

Δόξα Νάουσας – Νηρέας Βέροιας

Ρεπό : Φίλιππος Μέσης

δείτε τη συνολική εικόνα του 2ου ομίλου ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected