Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Κοπανού – Κεραυνός Επισκοπής 4-1

_DSC7359

Εξαιρετική εμφάνιση, η καλύτερη ίσως για φέτος του ΓΑΣ Κοπανού, που επικράτησε με το ευρύ 4-1 του συντοπίτη Κεραυνού.

Οι παίκτες του Γιώργου Σγούρδα έπιασαν το 100% της απόδοσης τους στο σημερινό παιχνίδι και ειδικά η επιθετική γραμμή ήταν σε μεγάλη μέρα, δημιουργώντας ουκ ολίγες καταστάσεις στα καρέ του Βόλτση. Man of the match ο…αειθαλής Βασίλης Σιδηρόπουλος, που πέτυχε χατ-τρικ ενώ ο Μάκης Σπανός (που φέτος έχει πιο δημιουργικό ρόλο στους “κίτρινους”) έφτιαξε τα τρία από τα τέσσερα γκολ που σημείωσε ο ΓΑΣ στο σημερινό παιχνίδι.

Το ρεπορτάζ του ΓΑΣ Κοπανού είναι μία προσφορά του…

XATZHΠΑΥΛΙΔΗΣ1

Από την άλλη πλευρά ο Κεραυνός γνώρισε την 5η ήττα στα τελευταία έξι παιχνίδια, ενώ χάνει τον Ζαχαρία Ιωαννίδη (τουλάχιστον) για τον προσεχές (27/1) ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Αλεξάνδρεια, καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 75′. Οι “κοκκινόμαυροι” αγωνίστηκαν και πάλι με αρκετές απουσίες (στις ήδη υπάρχουσες προστέθηκε και του Κώστα Τουμαρά, που αγωνίστηκε μόνο στο δεύτερο μέρος) ωστόσο θα πρέπει να ανασκουμπωθούν μπροστά στην τεράστια πρόκληση της Τετάρτης.

Οι γηπεδούχοι, ενώπιον 100 περίπου θεατών, έδειξαν από την αρχή τις διαθέσεις τους και ευτύχησαν να προηγηθούν στο 16ο λεπτό, σε μια φάση διαρκείας όταν ο Σπανός έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Πέτγαζλης έκανε την κεφαλιά η οποία βρήκε το δοκάρι του Βόλτση, στην επαναφορά ο Τριανταφυλλίδης σούταρε πάνω σε σώματα αμυντικών και ο Σιδηρόπουλος που πήρε το ριμπάουντ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

DSCN8133

Χατ-τρικ σήμερα ο Βασίλης Σιδηρόπουλος

Στο 24′ ο Πέτγαζλης σημάδεψε για δεύτερη φορά το δοκάρι του Βόλτση και στο 29′ οι γηπεδούχοι απέκτησαν σαφές προβάδισμα στο σκορ, όταν Σπανός εκτέλεσε το κόρνερ και ο Σιδηρόπουλος που κινήθηκε μπρος στη μπάλα με σουτ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Βόλτση.

Τα δύο γρήγορα γκολ άλλαξαν ριζικά τα πλάνα των δύο προπονητών, με τους φιλοξενούμενους να είναι αναγκασμένοι να ρισκάρουν ακόμη περισσότερο. Παρά τις προσπάθειες, το 2-0 παρέμεινε μέχρι το πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Πέτγαζλης, με πολύ ωραία ατομική προσπάθεια στην αντεπίθεση, σούταρε από πλάγια θέση και “έγραψε” το 3-0.

Το δεύτερο μέρος ήταν τυπική διαδικασία όσον αφορά τον νικητή, με τους γηπεδούχους να δίνουν περισσότερο χώρο στους “κοκκινόμαυρους” οι οποίοι μείωσαν το σκορ στο 73′ με δυνατό σουτ του Κώστα Τουμαρά έξω από την περιοχή.

Οι “κίτρινοι” είχαν δύο ακόμη καλές στιγμές με τους Σπανό και Τριανταφυλλίδη ενώ έφτασαν και σε τέταρτο τέρμα με τον Βασίλη Σιδηρόπουλο, τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα. Αυτό ήταν το 6ο τέρμα του έμπειρου επιθετικού του ΓΑΣ στο φετινό πρωτάθλημα.

Τo ρεπορτάζ του Κεραυνού είναι μια προσφορά του Cafe «Anfield» στην Επισκοπή

11992214_10200741527537547_2138441037_n-copy

Το τελευταίο σφύριγμα του ρέφερι της συνάντησης βρήκε τον ΓΑΣ να πανηγυρίζει την 5η φετινή νίκη στο πρωτάθλημα (2η εντός έδρας) ενώ από την άλλη πλευρά, ο Κεραυνός γνώρισε την 6η εκτός έδρας νίκη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραντώνης, με βοηθούς τους κ.κ. Γιάντση και Ασβεστάρα.

Συνθέσεις

ΓΑΣ Κοπανού : Αντιφάκος, Τζιβάρας (85′ Κωστογλούδης), Χαραλαμπίδης, Μισαηλίδης, Κατσουγιαννόπουλος (86′ Μποζίνης Κ.), Σιδηρόπουλος Β., Μπούφι, Τριανταφυλλίδης (81′ Σπυρίδης), Πέτγαζλης, Σπανός, Κελέσμητος.

Κεραυνός Επισκοπής : Βόλτσης, Ιωαννίδης Ζ., Λέσκας, Δημητρίου (46′ Τουμαράς), Χαραλαμπίδης, Τσεχελίδης (83′ Μουζάκι), Ορφανίδης, Λύτης, Καρυπίδης, Ντέλλας (88′ Κυριακίδης), Μπάμπος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected