Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Διάφορα

Όλο το story της υπόθεσης Πολύζου – Οι συνομιλίες της Νικολούλη με τη μάνα που άνοιξαν το δρόμο (vids)

timthumbΈνα μέρος από τις άγνωστες συνομιλίες της Αγγελικής Νικολούλη με τη μητέρα του Κωστή Πολύζου που κατηγορείται για τη δολοφονία του, παρουσίασε το βράδυ της Παρασκευής 22 Ιανουαρίου το «Τούνελ».

Όλο το παρασκήνιο της επίμονης και διεισδυτικής έρευνας της εκπομπής που δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας , θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου.

Για σχεδόν πέντε χρόνια το «Τούνελ» αγωνιζόταν για να αποκαλυφθεί η αλήθεια: Ότι τον Κωστή Πολύζο δεν τον σκότωσαν κάποιοι τυχαίοι που επέβαιναν σ’ ένα άγνωστο αυτοκίνητο , όπως περιέγραφε τότε ο ανήλικος ετεροθαλής αδελφός του…

Οι κατηγορίες που βαραίνουν τη μητέρα του Δέσποινα Κουτσέγκου και τον πατριό του Χρήστο Ντιό είναι βαριές. Ανθρωποκτονία από πρόθεση από κοινού σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, πλαστογραφία, περιύβριση νεκρού και ψευδορκία.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο η μητέρα σκότωσε τη νύχτα της 18ης Φεβρουαρίου του 2011 τον Κωστή χτυπώντας τον στο κρανίο με θλων όργανο.

Μετά τον έκλαιγαν στην κηδεία του που επέλεξαν να γίνει όχι στη γενέτειρα του τη Σιάτιστα που ήταν θαμμένος και ο πατέρας του, αλλά στην Ελευσίνα όπου εργαζόταν ο πατριός του και είχε μετοικήσει η οικογένεια.

Τα σημεία-κλειδιά

Τα σημεία στα οποία στηρίχτηκε ο Ανακριτής για να εκδώσει ένταλμα σύλληψης για τη μητέρα και τον πατριό του Κωστή είναι μεταξύ άλλων τα εξής: Το βράδυ της εξαφάνισης στις 18 Φεβρουαρίου 2011 ή έρευνα της Αστυνομίας έδειξε πως κάποιος είχε χρησιμοποιήσει τον υπολογιστή του Κωστή κάτι που αρχικά οι γονείς του είχαν αρνηθεί. Στη συνέχεια δικαιολογήθηκαν ότι έψαχναν τα μηνύματα του για να βρουν πληροφορίες για το που μπορεί να είχε πάει.

Ο Σπύρος φίλος και γείτονας του Κωστή είχε πει στους αστυνομικούς ότι η Δέσποινα Κουτσέγκου μετά την εξαφάνιση βάλθηκε να καθαρίσει το σπίτι κάτι που δεν συνήθιζε και μάλιστα την είδε να χρησιμοποιεί ατμοκαθαριστή. Η ίδια του ζήτησε τότε να αναφέρει στους αστυνομικούς το τηλεφώνημα που του έκανε εκείνη τη νύχτα, για να μάθει που βρίσκεται ο Κωστής.

Σημαντικό ήταν το γεγονός ότι το ζεύγος Κουτσέγκου-Ντιού δεν είχε ποτέ πει στους Αστυνομικούς πως το χωράφι που βρέθηκε το πτώμα του άτυχου νέου, τους ανήκε.

Λίγο καιρό μετά την εξαφάνιση στις 22 Ιουνίου 2011, η μητέρα και ο πατριός του Κωστή πήγαν σε ΚΕΠ και εμφάνισαν μια πλαστή αίτηση με την υπογραφή του νεκρού παιδιού, ζητώντας το γνήσιο της υπογραφής. Ήθελαν το δάνειο ύψους 250.000 ευρώ που ο Κωστής είχε πάρει στο όνομα του για να αγοράσουν ένα σπίτι στην Χαλκιδική και ένα φορτηγό χωματουργικών εργασιών να υπαχθεί στο νόμο Κατσέλη. Ενδεχομένως πίστευαν ότι μ’ αυτόν τον τρόπο οι τράπεζες θα σταματούσαν να αναζητούν τους ίδιους και θα έψαχναν τον Κωστή, το πτώμα του οποίου δεν είχε τότε βρεθεί.

Δείτε λεπτομέρειες για την υπόθεση εδώ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected