Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Football League – “Χτυπά” Βαρέλα ο Πανσερραϊκός!

varela-21293Μία μεταγραφή εντυπώσεων και ουσίας κυνηγά το τελευταίο διάστημα ο Πανσερραϊκός, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του “SSN” οι “κόκκινοι” δίνουν μάχη με άλλες ομάδες για την απόκτηση του Νίκο Βαρέλα!

O 25χρονος Ουρουγουανός είναι γνωστός στην Ελλάδα από το πέρασμα του από την Ζάκυνθο με την οποία είχε 22 συμμετοχές και 5 γκολ την περσινή σεζόν στην Football League, αφήνοντας το στίγμα του, ενώ μέχρι και πριν από λίγες ημέρες αγωνιζόταν στην Βουλγαρία με την φανέλα της Μπότεφ Πλόβντιβ με την οποία και είχε 3 γκολ σε 15 συμμετοχές, ωστόσο για άγνωστους λόγους κλήθηκε να λύσει το συμβόλαιο του και μάλιστα δεν παρέλειψε να εκφράσει την δυσαρέσκεια του για αυτό στον λογαριασμό του στο Facebook.

Ο Βαρέλα μπορεί να αγωνιστεί και στα άκρα και στον άξονα ως επιτελικός χαφ και είναι αν μη τι άλλο ένας ποδοσφαιριστής με ποιότητα. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Μούρθια, Κάντιθ και Αλμερία.

Μάλιστα το όνομα του είχε “παίξει” και την καλοκαιρινή περίοδο, ωστόσο τότε δεν υπήρξε θετική κατάληξη, αλλά τώρα είναι όλα ανοιχτά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected