Κατηγορίες
Διάφορα

Όλοι άγγελοι ήταν στο πλευρό της…Αγγέλας που έπεσε από ύψος 300 μέτρων! (vid)

Χωρίς τίτλοΣε ένα από τα πιο απίστευτα ατυχήματα που έχουμε δει με σκιέρ, παρακολουθούμε την Angel Collinson να γλιστρά και να πέφτει σε ένα γκρεμό πάνω από 300 μέτρα μέχρι να σταματήσει σώα και αβλαβής.

Η εικόνα από το βίντεο που κατέγραψε ελικόπτερο είναι πραγματικά σοκαριστικές. Η γνωστή σε όσους ασχολούνται με αυτού του είδους το σκι Angel Collinson έκανε μία ακόμα από τις συνήθεις για αυτήν ακρότητες της, επιχειρώντας να κατέβει μία απότομη πλαγιά σε ένα βουνό στην Αλάσκα.

Έμπειρη και με πλήρη επίγνωση του τι κάνει, καταφέρνει στα πρώτα μέτρα της κατάβασης της να κάνει αυτό που πρέπει. Όμως κάποια στιγμή τα πράγματα δεν πάνε με βάση το πρόγραμμα, και άρχισε να χάνει την ισορροπία της. Από εκεί και πέρα ακολουθεί μία πτώση σε έναν χιονισμένο γκρεμό για μία απόσταση πάνω από 300 μέτρα μέχρι να σταματήσει.

Και εκεί που όλοι όσοι την παρακολουθούν από το ελικόπτερο περιμένουν τα χειρότερα και είναι έτοιμοι να καλέσουν τις ειδικές βοήθειες, παρακολουθούν με έκπληξη την Angel να έχει όλους τους… αγγέλους μαζί της και να δείχνει ότι δεν έχει πάθει τίποτα. Μάλιστα σχεδόν αμέσως σηκώνεται επάνω δίχως ούτε οι πολλές τούμπες από την απίστευτη πτώση να της έχουν προκαλέσει το παραμικρό. Όπως δήλωσε η ίδια αργότερα σε κανάλια, δεν είχε τον χρόνο να φοβηθεί, απλά περίμενε να σταματήσει η πτώση, κάνοντας όσα κόλπα γνώριζε από τα παλιά για να αποφύγει τα χειρότερα.

δείτε το βίντεο στο sdna.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected