Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Τάσος Μωυσίδης : “Σε ευχαριστούμε που μας έδειξες πως συμπεριφέρεται ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής!”

10801632_384952264996469_7465904587993242218_nΙστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης επέλεξε ο πρόεδρος του ΓΑΣ Ροδοχωρίου, Τάσος Μωυσίδης για να ευχαριστήσει τον Γκονσάλβες Ουέλινγκτον για την προσφορά του στον σύλλογο.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής έχει κάνει μόνο φίλους στην ομάδα και αυτό πηγάζει σε μεγάλο βαθμό από τα λεγόμενα του προέδρου.

Αναλυτικά η ανάρτηση του στο προφίλ του παίκτη (πλέον) του ΦΑΣ Νάουσα :

“Η τύχη το έφερε να βρεθείς στην ομάδα μας… Ήταν τιμή που φόρεσες τη φανέλα της, αλλά και δική σου τιμή που βρέθηκες εδώ (όσο και μικρή και να είναι μία ομάδα έχει την δική της ιστορία και είναι πάνω από πρόσωπα μόνο έτσι μπορεί να έχει συνέχεια).

Σε ευχαριστούμε που μας έδειξες πως συμπεριφέρεται ένας επαγγελματίας και ταυτόχρονα πόσο απλό είναι το ποδόσφαιρο. Κυρίως όμως έδειξες και πιστεύω δίδαξες όλους μας και ιδιαίτερα τους μικρότερους την απλότητα και τη ηρεμία μέσα και έξω από το γήπεδο. Όποιος ξέρει από ποδόσφαιρο, ο Γκοσάλβες είναι ένα τεράστιο ποδοσφαιρικό όνομα. Εμείς μάθαμε ότι είναι και ένας “τεράστιος άνθρωπος”, που χαίρεσαι την παρέα του κάθε στιγμή. Καλή συνέχεια Ουέλι, να είσαι γέρος και να βρεις γρήγορα τα πατήματα σου γιατί αξίζεις πολύ καλύτερα πράγματα.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected