Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική – Από τον Πανθρακικό στη Δόξα Δράμας!

6f0a3f315ec71bb0b3bb818f19e5150a_LΠέμπτο μεταγραφικό απόκτημα για την Δόξα είναι εδώ και λίγες ώρες ο Κώστας Μαρκόπουλος.

Ο 24χρονος (8-2-92) σέντερ φορ ήταν και το καλοκαίρι στα μεταγραφικά πλάνα της Δόξας, ωστόσο τον κέρδισε η Super League και το κάλεσμα του Πανθρακικού όπου είχε τέσσερις συμμετοχές στο πρωτάθλημα, τρεις στο κύπελλο και ένα γκολ. Η κατάσταση στην ομάδα της Κομοτηνής έχει δυσκολέψει ιδιαίτερα και ο Μαρκόπουλος ζήτησε και πήρε χθες την αποδέσμευση του. Οι διοικούντες της Δόξας ήρθαν αμέσως σε επαφή μαζί του και έκλεισαν την επιστροφή του στην πόλη του ποδοσφαιριστή και στην Δόξα.

Λίγο μετά την τελική συμφωνία, πήρε μέρος στην προπόνηση της Τρίτης (11πμ) βγάζοντας κανονικά όλο το πρόγραμμα με τις εντολές του Κώστα Βασιλακάκη.

Ο Κώστας Μαρκόπουλος Ξεκίνησε 14 χρονών στον Πανδραμαϊκό και αφού για ένα εξάμηνο προπονήθηκε με την Δόξα τελικά δεν υπόγραψε δελτίο. Έτσι μετά τα 18 πήρε το δρόμο για το εξωτερικό και αγωνίστηκε στην Γιούνιον Σεντ Τζιλοϊζ του Βελγίου. Επιστρέφει και αγωνίζεται στο Παγγαίο και από εκεί στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος για να καταλήξει νωρίς το καλοκαίρι στην ομάδα της Θράκης.

Αύριο ο επαναληπτικός στην Πετρούσα

Μια πολύ καλή ευκαιρία να δει το έμψυχο υλικό της ομάδας πριν από το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Νέστο Χρυσούπολης, θα έχει ο Κώστας Βασιλακάκης στον αυριανό επαναληπτικό με την τοπική Δόξα στην Πετρούσα για τα ημιτελικά του κυπέλλου της ΕΠΣ Δράμας.

Το 3-0 του πρώτου αγώνα και διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων δίνει στον Βασιλακάκη την άνεση να κάνει κάποιες δοκιμές στα πλάνα του για το παιχνίδι της Κυριακής και παράλληλα να εντοπίσει τυχόν αδυναμίες που θα μπορούσαν να ξεπεραστούν γρήγορα.

*sportdrama.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected