Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική – Η 17η αγωνιστική στους δύο ομίλους

α2-promo211111Τελευταία μέρα του μήνα Ιανουαρίου η αυριανή και στο πρόγραμμα της ημέρας, δεσπόζει η 17η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α2 Ερασιτεχνικής και στους δύο ομίλους.

Το ενδιαφέρον εξαιρετικά έντονο για την άνοδο και τον υποβιβασμό και τα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών, μας αποδεικνύουν πως τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Στα ματς που ξεχωρίζουν, αυτά σε Νησέλι για τον 1ο όμιλο και Ραχιά για τον 2ο, χωρίς όμως να υστερούν οι υπόλοιπες αναμετρήσεις που πάντα κρύβουν εκπλήξεις.

1ος όμιλος

Εκτός έδρας δοκιμασίες για τους δύο πρωτοπόρους της βαθμολογικής κατάταξης, εντός έδρας αγωνίζονται Νίκη Αγκαθιάς και Άρης Παλαιοχωρίου που…καιροφυλακτούν για να σκαρφαλώσουν στη βαθμολογία.

Η Δόξα Λιανοβεργίου αγωνίζεται αύριο στο Νησέλι, όπου θα πρέπει να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να επιβληθεί του μαχητικού Αλιάκμων, ειδικά από τη στιγμή που το συγκρότημα του Γιάννη Βασιλειάδη θέλει οπωσδήποτε τους βαθμούς. Οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται στην τελευταία θέση ισόβαθμοι με τον ΠΑΟ Παλατιτσίων και κάθε ματς από δω και στο εξής είναι κρισιμότατο. Η ομάδα του Σάκη Παγγούρα από την άλλη πλευρά, έχει “χτίσει” μια σημαντική διαφορά από την τρίτη θέση και με νίκη αύριο κάνει ένα ακόμη βήμα προς την άνοδο.

Το ρεπορτάζ του ΜΑΣ Βεργίνας είναι μία προσφορά του…

Καστρο

Εκτός έδρας δοκιμασία και τον ΜΑΣ Βεργίνας, επίσης με αντίπαλο που θέλει τους βαθμούς. Ο Μακεδονικός Πλατάνου διανύει φέτος μία από τις πιο μέτριες χρονιές του και η διαφορά των τεσσάρων βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη, δεν τον αφήνουν σε εφησυχασμό. Τις…πληγές από την εντός έδρας ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής θέλει να κλείσει αύριο η ομάδα του Πασχάλη Μελιόπουλου, που αναμένεται να αγωνιστεί με φουλ επιθετικό σχήμα ώστε να παραμείνει στη δεύτερη θέση.

Το ρεπορτάζ της Νίκης Αγκαθιάς είναι μια προσφορά…

12167146_828998203884082_714724702_n-copy

Τον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου υποδέχεται στην Αγκαθιά η ανεβασμένη στα τελευταία παιχνίδια Νίκη, που αναμένεται να αποτελέσει σκληρό καρύδι για τη διεκδίκηση της ανόδου. Tρεις συνεχόμενες νίκες μετρούν οι “ασπρόμαυροι”, σε διαρκή πτώση οι “κιτρινόμαυροι” στα τελευταία παιχνίδια, που μετά το εξαιρετικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, πλέον βρίσκονται μόλις στο -6 από την επικίνδυνη ζώνη.

Ματς-“παγίδα” για τον Άρη Παλαιοχωρίου, που υποδέχεται τον πάντα επικίνδυνο Αστέρα Αλεξάνδρειας, που φέτος αποδεικνύεται δυνατός αντίπαλος ιδιαίτερα για τους λεγόμενους “μεγάλους”. Μοναδικός στόχος η νίκη για την ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου, στο +7 από τη γραμμή του υποβιβασμού ο Αστέρας, που δεν έχει αποκτήσει την απαραίτητη συγκομιδή για να αισθάνεται πιο άνετος.

Δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι για τον ΠΑΟ Παλατίτσια, που αγωνίζεται στον Σταυρό κόντρα στην τοπική Θύελλα που θέλει επίσης τους βαθμούς για να αποσπαστεί περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη.

Το πρόγραμμα συμπληρώνει η αναμέτρηση του Δημοτικού Γηπέδου Κλειδιού, όπου ο τοπικός Εθνικός υποδέχεται τον εντυπωσιακό στα τελευταία παιχνίδια ΠΑΟΚ Κουλούρας. Οι δύο αυριανοί αντίπαλο ισοβαθμούν στην 5η θέση με 21 βαθμούς και αυτή η συγκομιδή τους επιτρέπει να βλέπουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο (10.30) :

Νίκη Αγκαθιάς – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου

Μακεδονικός Πλατάνου – ΜΑΣ Βεργίνας

Θύελλα Σταυρού – ΠΑΟ Παλατίτσια

Άρης Παλαιοχωρίου – Αστέρας Αλεξάνδρειας

Αλιάκμων Νησελίου – Δόξα Λιανοβεργίου

Εθνικός Κλειδιού – ΠΑΟΚ Κουλούρας

Ρεπό : AE Σχοινά

δείτε τη συνολική εικόνα του 1ου ομίλου ΕΔΩ


pre-game-a2111111

2ος όμιλος

Ρεπό για τον πρωτοπόρο Απόλλων Αγίου Γεωργίου στην αυριανή 17η αγωνιστική του δευτέρου ομίλου, με τον Ολυμπιακό Νάουσας να έχει την ευκαιρία να “πιάσει” τους “πράσινους” στην πρώτη θέση.

Για να το πετύχει όμως αυτό θα πρέπει να καταβάλει την αντίσταση της ΑΕΠ Βέροιας, που στη Ραχιά παρουσιάζεται ιδιαίτερα αξιόμαχη έχοντας 5 νίκες σε 7 παιχνίδια. Παράλληλα, η ομάδα του Στέφανου Γαϊτάνου έχει δεχτεί μόλις 4 γκολ στην έδρα της, γεγονός που δυσκολεύει ακόμη περισσότερο τον αποκλειστικό στόχο του Ολυμπιακού για το αυριανό παιχνίδι.

Στη…γωνία καραδοκεί η Ακαδημία Βέροιας, που αγωνίζεται στη Μαρίνα κόντρα στην τοπική ομάδα και θέλει να συνεχίσει το εντυπωσιακό σερί των τελευταίων αγώνων, που μετρά 3 συνεχόμενες νίκες και μάλιστα με τέρματα 12-3! Η διαφορά από την δεύτερη θέση βρίσκεται στους 4 βαθμούς και υπό προϋποθέσεις, η “ψαλίδα” μπορεί να μικρύνει ακόμη περισσότερο αύριο.

Το ρεπορτάζ της Νέας Γενεάς Νικομήδειας είναι μία προσφορά του…

Nikomideia11

Cafe «Together» στη Νικομήδεια

Η τρίτη της κατάταξης Ελπίδα Μονοσπίτων υποδέχεται τη Νέα Γενεά Νικομήδειας, που έχει μείνει αρκετά πίσω στη διεκδίκηση της ανόδου. Οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο νίκη ώστε να παραμείνουν στο “παιχνίδι” της ανόδου, αν και τα αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων έχουν αφήσει αρκετά πίσω το συγκρότημα του Λάκη Μίλη.

Όσον αφορά της μάχη της παραμονής, η ουραγός Δόξα Νάουσας υποδέχεται την εξαιρετική στα τελευταία παιχνίδια Ακαδημία Μακροχωρίου, που με 20 βαθμούς βλέπει με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον. Για τους γηπεδούχους, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης και ταυτόχρονα, ελπίζουν σε ήττα του Φίλιππου Μέσης, ώστε να μειώσουν τη διαφορά από τη 12η θέση.

Οι “βυσσινί” υποδέχονται στο Δημοτικό Γήπεδο Μέσης τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, που με τη συγκομιδή των 21 βαθμών, στοχεύει πλέον στο καλύτερο πλασάρισμα στην κατάταξη. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και πέρσι στην Α1 Ερασιτεχνική, ωστόσο φέτος συναντιούνται σε τελείως διαφορετικές συνθήκες.

Στο ματς που συμπληρώνει το πρόγραμμα, ο Νηρέας Βέροιας υποδέχεται στο ΔΑΚ “Βικέλας” τον ΑΣ Πατρίδας και με νίκη κάνει ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία. Οι “κιτρινόμαυροι” από την άλλη πλευρά έχουν…χτίσει μια σημαντική διαφορά από τη 13η θέση (+10) και στόχος είναι να παραμείνουν μακριά από κάθε κίνδυνο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο (15.00):

Ελπίδα Μονοσπίτων – Νέα Γενεά Νικομήδειας

ΑΟ Μαρίνας – Ακαδημία Βέροιας

Φίλιππος Μέσης – Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας

ΑΕΠ Βέροιας – Ολυμπιακός Νάουσας

Νηρέας Βέροιας – ΑΣ Πατρίδας

Δόξα Νάουσας – Ακαδημία Μακροχωρίου

Ρεπό : Aπόλλων Αγίου Γεωργίου

δείτε τη συνολική εικόνα του 2ου ομίλου ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected