Football League

Football League – Δεν πήγε ο Ολυμπιακός στα Τρίκαλα (photos)

DSCF7397Όπως αναμενόταν έτσι και έγινε. Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν παρουσιάστηκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου Τρικάλων και ο ΑΟΤ πήρε ένα ξεκούραστο τρίποντο με σκορ 3-0 α.α.

Οι «ερυθρόλευκοι» την Πέμπτη πήραν φορολογική ενημερότητα, πληρώνοντας 10.000 ευρώ στην εφορία, ωστόσο δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν 13.000 για να αποκτήσουν και ασφαλιστική ενημερότητα για να έχουν το δικαίωμα να αγωνιστούν με παίκτες από την Κ19 και μοιραία δεν γλίτωσαν μια ακόμη «μαύρη» σελίδα στην ιστορία τους.

Ο διαιτητής Γκάμαρης από τον σύνδεσμο Αθηνών μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, περίμενε για 10 λεπτά και κατόπιν αποχώρησε για τα αποδυτήρια, κλείνοντας το φύλλο αγώνος.

Για την ιστορία στην 11αδα του ΑΟΤ δηλώθηκαν οι: Χιώτης, Λαμπάκης, Κοντοδήμος, Σαρακατσάνος, Ντόικιτς, Μουμίν, Κουατέ, Ναβάρο, Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς, Αρσενίεβιτς.

Να σημειωθεί πως αμέσως μετά την αποχώρηση των διαιτητών ο Γιώργος Μαραντάς είδε τους παίκτες του σε οικογενειακό δίτερμα ενώ πλέον θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το εκτός έδρας ματς με τον Κισσαμικό.

περισσότερες φωτογραφίες στο goaltrikala.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P