Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Το πήρε και το…σήκωσε ο Παναργειακός!

26a620cab9f0a3b4452a2cae6be95969_XLΗ ομάδα του Ρομπέρτο Μπολάνο λύγισε την Ένωση Ερμιονίδας στον τελικό με δύο γκολ στο φινάλε (2-0).

Η προσπάθεια για την επίτευξη του πρώτου στόχου της σεζόν στέφθηκε με επιτυχία για τον Παναργειακό! Μόλις πριν από λίγη ώρα έληξε ο τελικός του Κυπέλλου ΕΠΣ Αργολίδας, που βρήκε τους «λύκους» μεγάλους νικητές, αφού κατάφεραν να λυγίσουν την αντίσταση της Ένωσης Ερμιονίδας με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά (2-0)!

Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι ηττημένοι έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία, εστιάζοντας σε μία φάση που καταγράφηκε στο 90′, όταν ο Σαλταπίδας βρέθηκε πεσμένος στην περιοχή μετά από μαρκάρισμα, με τους ανθρώπους της Ένωσης να φωνάζουν για πέναλτι.

Η ομάδα του Ρομπέρτο Μπολάνο είχε την υπεροχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, με το συγκρότημα του Δημήτρη Μαγκαφίνη να προσπαθεί να χτυπήσει με αντεπιθέσεις. Παρ’ όλα αυτά, χρειάστηκε να φτάσουμε στο 88′ για να ανοίξει το σκορ, σε ένα χρονικό σημείο που όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα οδηγούνταν στην παράταση.

Ο Φασούλης αποδείχθηκε «χρυσή» αλλαγή για τον Παναργειακό, αφού ήταν ο παίκτης που έβαλε την προβολή σε σέντρα που επιχειρήθηκε, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Μουράτη. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων οι «πράσινοι» βγήκαν σε γρήγορη αντεπίθεση, με τον Τσόφλιο να την τελειώνει ιδανικά για το 2-0, γράφοντας τον επίλογο του τελικού.

Συνθέσεις

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Ρομπέρτο Μπολάνο): Παπαδόπουλος, Ρότα, Γεωργίου, Κολλαράς, Γεωργίου, Γκάβρικ, Πούτσης, Γκίνο (68′ Φασούλης), Χαρίτος (54′ Νικλητσιώτης), Τσόφλιος, Γκατιάγκα (77′ Παπαϊωάννου), Παντελής

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Μουράτης, Σκεντεράι, Σαμαράς, Παυλίδης, Μπιμπισίδης, Κιοσές (89′ Πλαστουργός), Στάικος, Μαρίνης, Ανδριόπουλος, Μιχαλάκης (79′ Τριμπόνιας), Σαλταπίδας.

Δημήτρης Θεοδώρου, pamebala.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected