Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Μακεδονικός Πλατάνου – ΜΑΣ Βεργίνας 1-3

dscn5090_0

Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στον Πλάτανο, με δραματική εξέλιξη μέχρι τέλους.

Νικητής ο ΜΑΣ Βεργίνας, που ήταν πιο αποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια και διατήρησε την παρουσία του στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη πλευρά ο Μακεδονικός φάνηκε σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια, κόντραρε στα ίσια τον ανώτερο (βαθμολογικά αλλά και σε σύγκριση στο μπάτζετ) αντίπαλο του και δεν κατάφερε να πάρει βαθμό στα σημεία.

Η ομάδα του Πασχάλη Μελιόπουλου πήρε αυτό που ήθελε και έδειξε να συνέρχεται από τις δύο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα. Το θετικό για τους “κυανοκίτρινους” είναι παρά τις δύο αυτές απώλειες δεν έχασαν τη θέση τους στο βαθμολογικό πίνακα και αν την επόμενη Κυριακή κερδίσουν τον Άρη Παλαιοχωρίου, θα έχουν κάνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για την άνοδο.

Το ρεπορτάζ του ΜΑΣ Βεργίνας είναι μία προσφορά του…

Καστρο

Σε δύσκολη θέση από την άλλη πλευρά η ομάδα του Απόστολου Καλαμπούκα, όμως (και) σήμερα απέδειξε πως θα είναι τεράστια έκπληξη αν χάσει την κατηγορία. Μπορεί στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο να έχουν αποχωρήσει αρκετοί ποδοσφαιριστές, ωστόσο υπάρχει ένα ρόστερ που μπορεί να βγάλει εις πέρας τη συγκεκριμένη αποστολή, ενώ ήδη έχουν γίνει προσθήκες (και θα γίνουν κι άλλες) που θα βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση.

DSCN9952

Δύο γκολ σήμερα ο Γιώργος Σαμψωνίδης

Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, ο Μακεδονικός ξεκίνησε δυνατά και στο πρώτο 15λεπτο είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Στη συνέχεια, ο ΜΑΣ ισορρόπησε, άρχισε να γίνεται πιο απειλητικός και ισοφάρισε στις ευκαιρίες μέχρι το ημίωρο.

Το πρώτο γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 38′, όταν ο Κατσιγιαννόπουλος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας και με σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την ίδια εικόνα του πρώτου, με τους “πράσινους” να μπαίνουν δυνατά και να ζητούν το γκολ της ισοφάρισης. Οι προσπάθειες του ευοδώθηκαν στο 59′, με σκόρερ τον Κυριάκο Καραντουλαμά, ένα τέρμα που έδωσε νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Οι φιλοξενούμενοι όμως βρήκαν και πάλι τη λύση στο σκοράρισμα και απάντησαν άμεσα στο γκολ των γηπεδούχων, με μια εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Σαμψωνίδη, ο οποίος έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του.

Από το σημείο εκείνο και μέχρι το 90+3΄ όταν σημειώθηκε το τρίτο γκολ και πάλι με τον ίδιο παίκτη, το παιχνίδι απέκτησε μια άγρια ομορφιά. Οι γηπεδούχοι ρίσκαραν στο έπακρο, κυνήγησαν το δεύτερο γκολ με τους νεοφώτιστους να είναι πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις.

Ωστόσο το αποτέλεσμα παρέμεινε και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Γιώργου Σαμψωνίδη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γαβράς, με βοηθούς τους κ.κ. Λιόλιο και Ιασωνίδη.

Συνθέσεις

Μακεδονικός Πλατάνου : Διακόπουλος, Παπαδόπουλος Α. (86′ Καλογήρου), Τσιλιόπουλος, Μαυρίδης, Τσουλάκης (65′ Ιτούδης), Γιοβανόπουλος, Αποστόλου, Πάλα, Καραντουλαμάς, Τσαλαμπάνας (46′ Παπαδόπουλος Αχ.)

ΜΑΣ Βεργίνας : Στογιαννόπουλος, Μελιόπουλος, Μιχαλόπουλος (75′ Χατζάρας), Ζέρης, Μουρατίδης, Μπλούκας, Αράπος, Γκριζαλιώτης (85′ Τζίμος), Παντσής (70′ Μελιόπουλος Σ.), Σαμψωνίδης, Κατσιγιαννόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected