Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Football League – Δανεικό από ΑΕΚ τα Τρίκαλα, ο Σταματής στο νησί!

ÐÁÍÁ×ÁÉÊÇ - ÁÅÊ (ÐËÅÉ ÏÖ FOOTBALL LEAGUE 2014-2015)Ακόμη πιο δυνατός αναμένεται να παρουσιαστεί ο ΑΟ Τρίκαλα στον 2ο γύρο της FootbaLL League καθώς με τη μορφή δανεισμού θα φορέσει τελικά τα «κυανέρυθρα» ο Αλμπαγέ Φαγέ.

Ο 22χρονος σενεγαλέζος μεσοαμυντικός, όπως γράφει σχετικά το goaltrikala.gr, δε βρήκε θέση στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ και θα παραχωρηθεί στον ΑΟΤ έτσι ώστε να πάρει λεπτά συμμετοχής και να ενισχύσει το ρόστερ που έχει στη διάθεσή του ο Γιώργος Μαραντάς.

Ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Καλλιθέας με την οποία έκανε 44 συμμετοχές και σημείωσε 5 γκολ, στη συνέχεια πήγε στην ΑΕΚ έχοντας πέρυσι 13 συμμετοχές και 1 γκολ ενώ φέτος μέτρησε δύο συμμετοχές και ένα γκολ στο Κύπελλο Ελλάδας με την Ένωση.

Από την κίνηση αυτή που ετοιμάζεται να ολοκληρώσει ο ΑΟΤ γίνεται πια φανερό πως έχει ανακτήσει τη χαμένη του αξιοπιστία σαν ομάδα καθώς μπορεί να ψωνίζει παίκτες από το πάνω ράφι του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πήρε Σταματή η Ζάκυνθος

STAMATIS_514_355Στην απόκτηση του Αντρέα Σταματή, προκειμένου να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή, προχώρησε η διοίκηση της Ζακύνθου.

Μεταγραφών συνέχεια για την Ζάκυνθο, η οποία μετά τις αποκτήσεις των Τσιάμη και Αντωνίου, προχώρησε στην πραγματοποίηση μιας ακόμα κίνησης της εντάσοντας στο δυναμικό της τον Αντρέα Σταματή.

Ο 22χρονος επιθετικός ο οποίος στο παρελθόν έχει περάσει από ΑΕΚ, Πανηλειακό και Πιερικό, έμεινε ελεύθερος από τα Χανιά στα οποία και αγωνιζόταν φέτος.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή η διοίκηση των «κυανοκίτρινων» ήρθε σε συμφωνία με τον παίκτη ο οποίος μέχρι το προσεχές καλοκαίρι θα ανήκει στο δυναμικό της, ενώ απομένουν μόνο τα τυπικά προκειμένου να ολοκληρωθεί και επίσημα η μεταγραφή του στους νησιώτες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected