Κατηγορίες
Basket

Συγκλονισμένοι οι Αμερικάνοι φίλοι του μπάσκετ με τον θάνατο του Τζίμπρι Μπράιαν (vid)

155630xlargeΘλίψη και κατήφεια επικρατεί στην Τζόρτζια των Η.Π.Α και συγκεκριμένα στο Πανεπιστήμιο του Μέρσερ, μετά τον θάνατο του 23χρονου γκαρντ, Τζίμπρι Μπράιαν.

Ο Μπράιαν, όπως αναφέρουν πηγές της τοπικής αστυνομικής διεύθυνσης πυροβολήθηκε στο κεφάλι ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο του (μια λευκή Σεβρολέ Μόντε Κάρλο) το οποίο ήταν παρκαρισμένο δίπλα σε ένα πολυκατάστημα της περιοχής, και όλα αυτά μέσα στο μεσημέρι, με την δολοφονία να λαμβάνει τόπο γύρω στις 4 το απόγευμα.

Λεπτομέρειες του επεισοδίου δεν έχουν ακόμα δει το φως της δημοσιότητας, αλλά οι αρμόδιοι που έχουν αναλάβει την υπόθεση αναφέρουν πως η κάμερα διπλανού φαστ φουντ έχει καταγράψει το περιστατικό.Ωστόσο το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι οι δολοφόνος και ο συνεργός του έφτασαν στο σημείο με ένα Νισάν Σέντρα, όπως αναφέρει ο Σερίφης της περιοχής, Ντέιβιντ Ντέιβις. Στην συνέχεια, και πάντα σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, ο οδηγός και δολοφόνος κατέβηκε από το αυτοκίνητο και πλησίασε τον Μπράιαν με σκοπό να τους μιλήσει, και εκεί τον πυροβόλησε εξ’ επαφής, Στην συνέχεια πυροβόλησε και τον συνεργό του, στο στήθος και στον λαιμό, ο οποίος ωστόσο βρίσκεται στο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος. Τα κίνητρα του δράστη παραμένουν ασαφή, ενώ το πιστόλι βρέθηκε στο πίσω μέρος του εμπορικού κέντρου.

Ο διευθυντής του Μέρσερ, Τζιμ Κόοουλ, τόνισε ότι: «οι σκέψεις όλων βρίσκονται στην οικογένεια του 23χρονου γκαρντ. Ο Τζίμπρι ήταν πάντα χαρούμενος και τους αντιμετώπιζε όλους με ένα χαμόγελο. Δεν θα λείψει μόνο στο τμήμα μπάσκετ, αλλά σε όλο το κολέγιο». Το τελευταίο του παιχνίδι τ το πραγματοποίησε την Δευτέρα (2/2) το βράδυ στο Σάμφορντ όπου αγωνίστηκε για μόλις 1 λεπτό.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected