Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Στον τελικό με ανατροπή η Επισκοπή!

episkopi-aem-1Την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ρεθύμνου πανηγυρίζει η ομάδα της Επισκοπής που ανέτρεψε το προβάδισμα της ΑΕ Μυλοποτάμου νικώντας στο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης” με 2-1.

“Διπλή”… ανατροπή για την ομάδα του Νίκου Κωτσοβού που ανέτρεψε το κατά της 4-3 του πρώτου ημιτελικού και επανερχόμενη από το 0-1 του πρώτου ημιχρόνου νίκησε με 2-1 την ΑΕ Μυλοποτάμου παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό της 17 Φεβρουαρίου.

Το σκορ άνοιξε στο 7′ για τους φιλοξενούμενους ο Δελήμπασης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Κριτσωτάκης μετά από μαρκάρισμα του Δημητριάδη. Στο 22′ ο Σίσκος επιχείρησε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Γούλα με την μπάλα όμως να βρίσκει στο δοκάρι της εστίας της ΑΕΜ με το 0-1 να μένει μέχρι τη λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Επισκοπή πίεσε για να σκοράρει και απείλησε με τον Σίσκοφ στο 62′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ αλλά την μπάλα να προσκρούει στο οριζόντιο δοκάρι. Δέκα λεπτά αργότερα ο ίδιος ποδοσφαιριστής κατάφερε να βρει δίχτυα και να φέρει το ματς στα ίσια. Ο Ιβάνοφ εκτέλεσε κόρνερ με τον Λένγκα να κάνει την πρώτη κεφαλιά και τον Σίσκοφ με δεύτερη κεφαλιά να νικάει τον Σανταμούρη για το 1-1. Τρία, μόλις, λεπτά αργότερα ο Ντινιωτάκης με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ΑΕΜ ολοκλήρώνοντας την ανατροπή και δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα του που περιμένει πλέον τον νικητή του άλλου ζευγαριού, ΑΟΝ Αστέρα Ρεθύμνου και ΑΟ Ποσειδώνα.

Συνθέσεις

Επισκοπή: Γεωργίου, Παπαδήμας, Δημητριάδης (71’ Φοβάκης), Γεωργιάδης, Λένγκα, Μπάτζεφ, Ιβάνοφ (89’ Καψιώτης), Σίσκοφ, Ντινιωτάκης, Μέμος (46’ Χαλκιαδάκης), Γούλας

ΑΕ Μυλοποτάμου: Σανταμούρης, Σιόρε, Νικηφόρος, Γεωργαντζάς, Γεωργόπουλος, Δροσάκης (75’ Ταμάμης), Αντιασβίλι  (81’ Σπανουδάκης), Δελήμπασης, Μπαξεβάνης, Σουμπασάκης, Κριτσωτάκης (37’ Αντρείνι).

*grandsport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected